Várkonyi Andrea megmutatta, igazából milyen volt a lánybúcsúja

Mert már megvolt, de nem luxusvitorláson. Képet is posztolt.

2021. szeptember 16., 14:14

Szerző:

A nyáron olyan pletyka látott napvilágot, hogy esetleg Jennifer Lopez fog fellépni Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közelgő esküvőjén, és ezeket a híreszteléseket a 46 éves műsorvezető később maga cáfolta a közösségi médiában. Kattintson ide a cikkért, amiben erről a témáról bővebben írtunk!

Nos, hasonló helyzet állt elő ma is, miután a sajtóban azzal kapcsolatban jelentek meg találgatások, hogy milyen lehetett Várkonyi Andrea leánybúcsúja. Amint azt szintén megírtuk, volt, aki tudni vélte, hogy egy luxusvitorláson volt a riói karnevál hangulatát idéző buli – kattintson ide összefoglalónkért!

Nos, Várkonyi megint a közösségi médiában állította le a találgatásokat, az alábbi posztban a következőket írja:

„exkluzív lánybúcsú egy balatoni luxusvitorláson?!? Tessék?? Tényleg ennyire nem számít már a valóság? Még mindig meglep a bulvársajtó kreativitása. A tisztánlátás kedvéért: volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét. Tudom, sokkal unalmasabb, mint a riói karnevált idéző luxushajó, de akinek ez csalódás, az írjon inkább regényt.”

 Amint a fenti képen látszik, Várkonyi Andrea egy „menyasszony” feliratú fejdíszt viselt a lánybúcsún.

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagramja)