A nap eseménye: ma házasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Összegyűjtöttük valamennyi publikus információt.

2021. szeptember 24., 10:26

Szerző:

Sok híresség tartott lakodalmat idén nyáron Majkáéktól Puskás-Dallosékig, de szeptember végére maradt az az esküvő, ami mind közül messze a legnagyobb érdeklődést váltotta ki Magyarországon. Ma kel egybe Várkonyi Andrea műsorvezetőnő és Mészáros Lőrinc, az ország leggazdagabb embere. Nem sok konkrétumot lehet tudni a lakodalomról, de amit igen, azt összefoglaltuk alább.

1. Az időpont

Bár némileg rendhagyó dolog pénteken lakodalmat tartani, a Story magazin volt az első lap, amely megírta, hogy az esküvő szeptember 24-én lesz. A következő pontban tárgyalt fotók arra utalnak, hogy ez valóban igaz lehet.

2. A helyszín

A helyszínnel kapcsolatban sok-sok találgatás látott napvilágot Tihanytól egzotikus úti célokig, de a 168 exkluzív fotóiból az következik, hogy esetleg Alcsúton tartják a ceremóniát. De persze az is lehet, hogy csak filmforgatás van, és pont egy olyan jelenetet forgatnak, amihez pont több kamionnyi fehér virág kellett. Kattintson ide további, szerdán készült képeinkért!

3. A lánybúcsú

Ez a kevés olyan téma közül az egyik, amelyről a menyasszony maga is megosztott egy-két információmorzsát, ezt is azután, hogy a sajtóban találgatások jelentek meg.

„Volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét”

– írja Várkonyi Andrea az alábbi posztban.

4. Jennifer Lopez nem lesz ott

Még egy biztos pont van az esküvővel kapcsolatban, amit magától a menyasszonytól lehet tudni. Miután a nyáron felröppent az a pletyka, hogy a lakodalomban maga Jennifer Lopez fog fellépni, Várkonyi Andrea úgy látta jónak, hogy külön Instagram-posztban tegye helyre ezt a híresztelést.

Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvőnkre és tervben sem volt/van

– írja Várkonyi Andrea az alábbi posztban. Hát akkor ezt is tudjuk.

5. A gyűrű

Várkonyi Andrea új kapcsolatára, sőt, eljegyzésére is annak folytán derült fény, hogy a műsorvezetőnő márciusban elvállalt egy szereplést a TV2-n a Mokkában, és a nézők között volt, akinek feltűnt, hogy a híresség egy húszmillió forint körüli értékű eljegyzési gyűrűt visel az ujján. Az ékszert az alábbi videón lehet megtekinteni.

6. Relatíve rövid kapcsolat előzte meg a lakodalmat

Ha ahhoz viszonyítjuk, hogy a bevezetőben említett Majkáék például 9 évig jártak jegyben, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata relatíve gyorsan elvezetett az esküvőig. Megismerkedésük pontos időpontját megintcsak nem tette közzé a pár, de az tény, hogy Mészáros Lőrinc alig több, mint egy évvel ezelőtt, tavaly szeptember elején jelentette be, hogy elválik előző feleségétől, Mészárosné Kelemen Beatrixtől. Ehhez névtelen informátorok annyit tesznek hozzá, hogy az üzletember és a műsorvezetőnő ezt megelőzően jó ideje ismerte egymást látásból, de csak Mészáros válásakor kerültek közel egymáshoz. Várkonyi Andrea korábban a Mészárosné által tulajdonolt tévécsatornánál dolgozott.

7. Az üzleti életben már partnerek

A lakodalmat megelőzően a pár az üzleti életben kimondta már az igent: itt írtunk közös cégük megalapításáról, sőt, azóta Várkonyi Andrea lett az elnöke egy Mészáros Lőrinchez kötődő alapítványnak is.

8. Nem szeretnének nagy nyilvánosságot az esküvőjüknek

És ami a legbiztosabb ezzel az esküvővel kapcsolatban: hatalmas titkolózás övezi. Várkonyi Andrea annyira nem szívesen beszél erről a kapcsolatról, hogy azon kívül, hogy egyszer megerősítette, hogy ki a vőlegénye, többször ki sem ejtette nyilvánosan Mészáros Lőrinc nevét. Jellemző, hogy a lánybúcsújáról és az esküvői fellépőről is úgy fogalmazta meg a fenti két posztot, hogy az ki sem derül egyikből sem, hogy ki a vőlegény. Mindössze néhányszor látták őket eddig együtt nyilvánosan, amióta együtt vannak, és elég egyértelmű, hogy egyik alkalommal sem szerettek volna feltűnést kelteni.

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagramja)