Íme Dallos Bogi menyasszonyként: friss fotók-videók Puskás Petiék lakodalmáról

Pénteken volt az esküvő, a templomi bevonulásról is van videó.

2021. augusztus 29., 10:25

Szerző:

Pénteken volt Puskás Peti és Dallos Bogi esküvője. mlékezetes, hogy a két zenész annak idején akkor jött össze, amikor együtt zsűriztek az X-faktroban – most pedig már férj és feleség. Amint azt korábban megírtuk, mostantól mindketten a Puskás-Dallos vezetéknevet viselik, de megérkeztek az első fotók-videók is a szertartásról-buliról, amin részt vett többek között a nászútjukról ezek szerint máris visszatért Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra, valamint Iszak Eszter és Gyurta Dani, Cinthya Dictator és Molnár Tamás, illetve Makranczi Zalán és Szinetár Dóra a Blikk információi szerint.

Fent látható a kép, amit a vőlegény közzétett, alább pedig a menyasszony posztja látható. Puskás-Dallos Bogi automatikusan eltűnő Instasztoriban rengeteg videót is megosztott a követőivel a péntek estéről, ezekből kiderül például, hogy a lakodalomban közös táncot-koreográfiát adott elő a menyasszony és a vőlegény.

Az alábbi posztban pedig a templomi bevonulásból lehet egy pillanatot megtekinteni, ezt Ekanem Bálint posztolta.

A lakodalomról a Joy.hu közöl exkluzív beszámolót további exkluzív képekkel, ebből kiderül például, hogy tekintve, hogy Puskás Peti vegán, a lakodalomban csak vegetáriánus és vegán fogások voltak, illetve hogy „újrahasznosított elemek is megjelentek az esküvőn, és figyeltünk, hogy minél kevesebb szemetet termeljen a nagy nap”.

(Kiemelt kép: Puskás-Dallos Bogi Instagramja)