Összeházasodott Puskás Peti és Dallos Bogi, mindkettejüknek új neve lett

Szakítottak a hagyományokkal.

2021. augusztus 28., 10:21

Szerző:

Hétfőn láthattunk képeket Puskás Peti és Dallos Bogi legény-, illetve lánybúcsújáról, és most a Joy.hu írja és fotón mutatja, hogy pénteken, azaz tegnap már meg is volt az esküvő. A közösségi médiában az ifjú pár két tagjának oldalain ennek egyelőre nincs nyoma, bár Dallos Bogi a héten publikált egy videót, ami őket mint szerelmespárt mutatja be, és minden bizonnyal az esküvőre készülhetett.

Nos, a lakodalommal kapcsolatban az egyik legérdekesebb részlet, hogy az ifjú pár szakított a hagyományokkal, legalábbis ami a névviselést illeti. Ők ugyanis ezt a kérdést nem tudták le azzal, hogy a menyasszony felvette a vőlegény nevét, hanem fordítva is megtörtént a dolog, azaz mostantól mindkettejük vezetékneve az, hogy Puskás-Dallos. A vőlegény többek között ezt nyilatkozta a kérdésről:

„általában az szokott lenni, hogy a nő veszi fel a férfi nevét, de miért ne lehetne így fordítva is? Hiszen a két fél között egyenrangúság áll fent, a tisztelet és az odaadás pedig nem csak a férfinek jár, hanem fordítva is.”

A pár két tagja saját maga írta esküvői fogadalmát, de volt templomi szertartás is.

(Kiemelt kép: Puskás Peti Instagramja)