Egy üzletember jegyezte el Várkonyi Andreát

A Blikk információi szerint a tévés örömmel mondott igent, gyűrűje több millió forintot érhet.

2021. március 11., 11:09

Szerző:

A TV2 Mokka című műsorának keddi adásában szúrta ki a Blikk a hatalmas gyémánttal díszített jegygyűrűt Várkonyi Andrea ujján. A tévés egyébként hosszú idő után most mutatkozott újra nyilvánosan.

„Amennyiben a csepp alakú kő és a körülötte lévő kisebb kövek mind igazi gyémántok, úgy akár 20 millió forintot is érhet a gyűrű. Míg ha nem egy drágakő díszeleg a középen, az apró gyémántok miatt akkor is milliós összeget kérhettek el érte a készítők” – mondta a lap által megkérdezett szakértő.

Az utóbbi időben az a hír is keringett Várkonyi Andrea magánéletével kapcsolatban, hogy gyermeket vár, ezt azonban maga cáfolta meg közösségi oldalán.

(Kiemelt kép: TV2)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.