Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc megalapították első közös cégüket

Közeleg az esküvő, és már az üzleti életben is partnerek lettek.

2021. szeptember 9., 09:49

Szerző:

Most szeptemberben lesz Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője, erről itt írtunk részletesebben. Most a Menedzsment Fórum nevű oldal ad hírt arról, hogy a 46 éves műsorvezető és az 55 éves vállalkozó, aki egyben az ország leggazdagabb embere, megalapították első közös cégüket.

Emlékezetes, hogy Mészáros Lőrincnek az előző feleségével is voltak közös vállalkozásai, és mostani párjával annyiban már dolgoznak együtt, hogy egy ideje Várkonyi Andrea foglalkozik a Mészáros csoport közönségkapcsolataival és jótékonysági kampányaival.

„2021. július 27.-én megalakult az Ekho Belvedere Kft., melynek főtevékenysége saját tulajdonú ingatlan adásvétele, de saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadásával és üzemeltetésével is foglalkozhat. Alapító tulajdonosa az Ekho Magántőkealap, mely 50 millió forintos induló törzstőkét fizetett be”

– többek között ezt írja az mfor.hu, hozzátéve, hogy ettől a magántőkealaptól aztán Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea vették át a céget, ők lettek az új tulajdonosok. A társaság elsősorban irodák adásvételével, bérbeadásával és üzemeltetésével foglalkozik annak ellenére, hogy a covid miatt egyre általánosabbá kezd válni az otthonról dolgozás, így több cégnek is kevesebb irodahelyiségre van szüksége most, mint korábban.

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Instagramja, MTI | Bodnár Boglárka)