Tóth Andi kapott egy luxusautót, leesik az álla, ha meglátja

Minden álma ez az autó volt Tóth Andinak, és még az sem zavarja, hogy korábban rommátörték.

2022. január 6., 11:11

Szerző:

Gyerekkori álma vált valóra Tóth Andinak, ugyanis 2022-ben Ford Mustang nagykövet lett. Ráadásul nem is akármilyen járművet kapott, egy feltűnő, világoszöldre fújt, nagy teljesítményű sportautót. Hatalmas örömét persze rögtön meg is osztotta a követőivel!

„Egészen pici kislány korom óta válaszolom azt az embereknek, ha kérdezik, hogy nekem egy Mustangom lesz. 8 évesen, 15 évesen, 22 évesen. Próbáltak már lebeszélni, pro és kontrákat dobálni, de a Mustang nekem egy életérzés. Annyira hittem benne, hogy egész egyszerűen bevonzottam. 2022 elhozta nekem ezt az ajándékot, és nem is lehetnék hálásabb. Annyit még, hogy: Megmondtam, de ti nem hittétek. BOOOOOMMM Ha a városban talizunk hatalmas csapatások közepette, dobjatok egy puszit! Nem lehet nem észrevenni az én kicsi kígyóm”

– írta a kép mellé Instagram-oldalán az énekesnő.

Az autó egyébként tavaly nyáron Verrasztó Dávid úszónál volt egy hónapig. A Blikk pedig már akkor kiszúrta, hogy az autót külföldről hozták be, korábban pedig totálkárosra törték. Mint kiderült, a 2012-es gyártású zöld Mustang eleje évekkel ezelőtt teljesen összetört, még a légzsákok is kinyíltak. 2019-ben egy totálkáros autókkal foglalkozó amerikai oldalon lehetett licitálni rá, végül 800 dollárért (mai árfolyamon kb. 256 ezer forint) kelt el, 2020-ban aztán litván rendszámmal került Magyarországra. Sőt, a lap azt is kiderítette, hogy míg 2019-ben 334 ezret mutatott a kilométer óra, itthon már 210 ezerrel került be a nyilvántartásba. 

A sportautó kétes előélete azonban nem zavarta sem a sportolót, sem pedig most Tóth Andit. Egy kommentelő például fel is hívta rá a figyelmét, hogy valószínűleg korábban súlyos sérüléseket szenvedett a mustang, amire az énekesnő csak annyit felelt, hogy „Én is. Összeillünk”.

A Blikk egyébként megkereste az autókereskedés, a Mr. Mustang vezetőjét, aki megerősítette, hogy valóban ugyanarról az autóról van szó. Illetve azt is hozzátette, teljesen normális, hogy az ilyen kaliberű sportautók összetörnek, de nem félti Tóth Andit, mert ha esetleg ő is balesetet szenved, a biztosítás fedezi a károkat...

„Ezeknél a nagy teljesítményű, hátsó kerekes sportautóknál előfordul, hogy összetörik őket. Ritka, amelyiket nem csapták még oda. Mutassanak egyet, ami nem volt törve, megveszem! Ebbe is nyugodt lelkiismerettel ültetem be Andit vagy bárkit. Ha összetöri, ott a casco. Kibírja a cég, bárkivel előfordulhat baleset. Ez egy hatalmas amerikai autó, nagy kasztni, nagy motor, épségben szállna ki, más márkánál jobban aggódnék emiatt."

Nem csak Tóth Andinak indult vidáman 2022:

Rubint Réka meglepő videót osztott meg új melleiről

Kasza Tibiéknél érkezik a második baba

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata szintet lépett: íme a bizonyíték

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagram-oldala)