Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata szintet lépett: íme a bizonyíték

Szabó Zsófi és Shane Tusup örökre szóló döntést hoztak közösen.

2022. január 3., 10:09

Szerző:

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata szintet lépett, ugyanis a két híresség úgy döntött, közös tetoválást csináltatnak, szúrta ki a Blikk. Szerelmük szimbólumát tetováltatták magukra, az alábbi posztban Shane Tusup jobb csuklóján látható ez a bizonyos jel.

A két, egymáshoz fűződő gemkapocs Szabó Zsófi bal alkarján szintén látható, és erről a műsorvezetőnő is posztolt már képet, kattintson át az Instagramra egy fotóért!

Ez a bizonyos gemkapocs-emoji egyértelműen nagy jelentőséggel bír a sztárpár két tagja számára. Kapcsolatuk még nem volt nyilvános október elején, amikor Shane Tusup ezzel az emojival utalt arra, hogy szerelmes, igaz, ekkor még nem árulta el, hogy kibe. Az úszóedző ekkor egy automatikusan eltűnő Instagram Storyt tett közzé arról, hogy vezetés közben éppen a Lost Frequencies nevű együttestől a Where Are You Now (magyarul: Hol vagy most?) című dalt hallgatja. Ez a szám arról szól, hogy egy férfi azon gondolkozik, merre járhat éppen a szerelme. Shane Tusup akkor a romantikus dalra utaló képet két emojival egészítette ki: egy fehér szívvel és két összekapcsolódott gemkapoccsal. Ez utóbbi szimbólum vált mostanra a szerelmespár közös tetoválásává.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)