Shane Tusup emojikkal utal arra, hogy tényleg kapcsolatban van, szerelmes dallal üzent Szabó Zsófinak

Ki más lehetne az üzenet címzettje?

2021. október 9., 12:14

Szerző:

Először instagramos kommentek alapján lett gyanús, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup között lehet valami. Azóta már fényképes bizonyíték is utal arra, hogy a színész-műsorvezetőnő és az úszóedző együtt töltik néha az éjszakát, kattintson ide a cikkünkért, amelyben erről részletesebben írunk! Az érintettektől hivatalos cáfolat vagy megerősítés mindenesetre továbbra sincs.

Úgy tűnik, a két ismert személyiség élvezi, vagy legalábbis nem zavarja őket, hogy kapcsolatukról találgat a nagyközönség, mert Shane Tusup most újabb Instagram-sztorival táplálta a szóbeszédet. Amint azt a Bors című lap cikke megörökítette, az úszóedző automatikusan eltűnő videót tett közzé arról, hogy vezetés közben éppen a Lost Frequencies nevű együttestől a Where Are You Now (magyarul: Hol vagy most?) című dalt hallgatja. Ez a szám arról szól, hogy egy férfi azon gondolkozik, merre járhat éppen a szerelme.

Shane Tusup a romantikus dalra utaló képet két emojival díszíti: egy fehér szívvel és két összekapcsolódott gemkapoccsal. Ennyire konkrétan Hosszú Katinka exe soha nem utalt még arra, hogy valóban új kapcsolata lett, de azt továbbra sem mondja név szerint, hogy ki az, akinek a hollétén gondolkozik. Ezek után hatalmas meglepetés lenne, ha az illető nem Szabó Zsófi lenne.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)