Tóth Andi trágár kirohanással kezdte az új évet

Tóth Andi videón mondja el, most mivel dühítették fel a lapok.

2022. január 3., 13:29

Szerző:

Tóth Andi feldühödött videóval adta követői tudtára hétfőn kora délután, mennyire bosszantja, hogy bár 4 napja nem posztolt semmit, több internetes oldal jelentetett meg mégis cikket azzal, hogy Tóth Andi villantással kezdte az új évet. Így aztán a 22 éves énekesnő villantás helyett egy trágár kirohanással indította 2022-t – a közösségi médiában legalábbis. Az automatikusan eltűnő Instasztoriban a következő hangzik el:

„például az ilyen kibaszott cikkekkel van problémám, hogy kurvára nem posztoltam semmit négy napja, és mégis minden azzal van tele bazmeg, hogy „a Tóth Andi villantott”, „a Tóth Andi villantással kezdte a kurva új évet”. Hol?! Nem posztoltam négy napja! Négy elbaszott napja nem posztoltam, és megnyitod a kibaszott cikkeket, és mi van benne? Semmi! [...] Idegbe kerültem most már. Velem adtok el mindent, szarosok!”

A középső ujj bemutatásával végződő kirohanást nem vesszük magunkra, egyrészt mert itt a 168-on december 9-én jelent meg utoljára cikk, ami Tóth Andival foglalkozik. Másrészt mert az énekesnő Instasztoriban csatolja az őt felbosszantó portálok konkrét listáját ezzel pontosan megjelölve, hogy konkrétan melyik portálok dühítették fel őt – a felsorolásban szereplő egyik oldallal a híresség tavaly nyáron egyszer már összerúgta a port. Tóth Andi egyébként korábban is sérelmezte, hogy bizonyos újságok folyton botrányosnak és bulizósnak állítják be őt, kattintson ide erről szóló, novemberi cikkünkért!

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)