Gregor Bernadett elmondta, mennyit keresett az aktfotóival

Gregor Bernadett már a fiainak is megmutatta a Playboynak készült fényképeket.

2022. január 11., 08:47

Szerző:

Gregor Bernadett szerepel a Palikék Világa by Manna című YouTube-csatorna egyik új videójában. A 49 éves színésznő többek között arról is beszél Palik Lászlónak, hogy mennyire jól érzi most magát a bőrében, és hogy ez részben amiatt is van, hogy évek óta nem beszél a magánéletéről a sajtónak.

Párkapcsolatait ezúttal sem említi, beszél azonban pályájáról, illetve többek között arról, amikor elvállalta, hogy meztelenül pózol az azóta megszűnt magyar Playboynak. Azt mondja, édesapját, Gregor József operaénekest hívta fel tanácsért, aki ugyan először azt mondta, hogy ne vállalja el, a színésznő végül mégis igent mondott. A döntésének oka nem a képekért felajánlott összeg volt, mondja Gregor Bernadett.

„Nem a pénzért csináltam. Nagyon sok pénzt kerestem vele, de nem a pénzért csináltam.”

– mondja a színésznő, hozzátéve, hogy annyira komplexusos lány volt világéletében, hogy nagyon meglepődött, hogy egyáltalán felkérték.

„Valahol az önértékelésemet és az önbecsülésemet helyrepakolta”

– állítja Gregor Bernadett a meztelenül fényképezkedés pozitív hatásáról. Ezután megkapja azt a kérdést, hogy a fiainak megmutatta-e a képeket, és igennel válaszol. Íme a teljes interjú.

Gregor Bernadett korábban is beszélt fiairól, elég agyalós, parázós anyukának tartja magát eszerint a korábbi nyilatkozata szerint.

Az aktfotókból mindig sztori lesz, íme három példa

Tóth Andi!

Berki Mazsi!

Varga Viktor!

(Kiemelt kép: dfp.hu)