Harry hercegék egy perc munkával félmillió fontot keresnek

Ez percenként kb. 216 millió Ft. Íme, milyen munka fizet ilyen jól Harry hercegéknek.

2021. december 16., 15:27

Szerző:

Harry hercegék még 2020-ban adták ki első podcastjukat, és amint a The Sun című lap írja, a hangzóanyagért 18 millió fontot kaptak a Spotifytól. Ez a bizonyos, a beharangozóval együtt alig több, mint 35 perces műsor tavaly karácsonyra jött ki, és a brit királyi családból feleségével együtt kiszakadt herceg azóta kifejezetten keveset szerepel a médiában. Leszámítva hatalmas visszhangot keltett Oprah Winfrey-interjújukat, 2021-ben relatíve keveset lehetett hallani tőlük.

Amint a The Sun is megjegyzi, a Spotfiy nevű cég főnökei nyilván nem örülnek, hogy Harry herceg és Meghan Markle sorozata idén nem folytatódott, miközben Harry herceg egy másik podcastban megjelent vendégként: Dax Shepardnál volt az Armchair Expertben. A lap kiszámolta azt is, hogy a díjazás úgy jön ki, hogy egy percnyi műsorért félmillió fontot kapott a világszerte ismert házaspár. Ez egy percnyi munkáért kb. 216 millió forintnak megfelelő keresetet jelent.

Az újságok azt találgatják, hogy hátha még idén karácsonyra folytatódni fog egy év szünet után a podcastsorozat. Az viszont biztos, hogy Harry herceg egy másik vállalkozásával szintén minden bizonnyal jól fog keresni 2022-ben: megjelenik majd az önéletrajzi könyve. A bejelentést a királyi család állítólag nem fogadta kitörő örömmel, II. Erzsébet állítólag pert is kilátásba helyezett miatta.

(Kiemelt kép: Harry hercegék hivatalos Instagramja)