Perrel fenyegeti Harry herceget II. Erzsébet

Túl jól sikerült Harry herceg önéletrajzi könyvének promója. 

2021. augusztus 22., 20:40

Szerző:

Besokallt a Buckingham-palota-palota, komoly jogi lépésekre készülnek Meghan Markle és Harry herceg ellen, amiért sokadszorra is megpróbálták nyilvánosan lejáratni a királyi családot – írja a Blikk.

II. Erzsébet királynő jogi csapata már dolgozik is azon, milyen módon vágjon vissza a királyi családból kivált, és azóta folyamatosan őket szidalmazó házaspáron. A családtagok közti konfliktus már éppen csitulni látszott, amikor Harry herceg és felesége Meghan Markle Oprahnak adott interjújában szörnyű dolgokat állított róluk.

Harry herceg egy életrajzi könyvet szeretne kiadni, amiben a családja szennyesét is kiteregetné. A könyv megjelenését ráadásul pont nagymamája uralkodásának 70. évfordulójára időzítette. A palota azóta se tette túl magát ezen, hiszen szinte nem múlik el úgy nap, hogy Harry ne csepegtetne valami megbotránkoztató információt a könyvéből.

„Ami sok, az sok! Mindennek van egy határa, és eddig sok mindent elviselt a királyi család, de most túlléptek egy határt” – utalt Harryék viselkedésére egy bennfentes a BBC-nek, aki hozzátette, a házaspár hivatalos úton is figyelmeztetve lesz, hogy a királyi család nem fogja a továbbiakban szó nélkül eltűrni a nyilvános lejáratásokat.

(Kiemelt képünk: II. Erzsébet brit uralkodó nagycsütörtöki istentiszteleten vesz részt a windsori kastély Szent György-kápolnájában 2019. április 18-án. II. MTI / EPA)