Árpa Attilának megvolt az első tárgyalása a drogperben – íme, mit nyilatkozott a felkínált vádalkuról

Árpa Attilát drogkereskedelemmel vádolják, és megtartották az első tárgyalást.

2022. május 9., 12:12

Szerző:

Még 2019-en volt, hogy Árpa Attilánál házkutatást tartottak a rendőrök, és ennek kapcsán büntetőeljárás indult: az ügyészség drogkereskedelemmel vádolja a színész-producert. A következő Nagy Ő tavaly nyáron azt nyilatkozta a 168.hu-nak, hogy szerinte csak egy showműsor fog zajlani a bíróság előtt, és most megvolt ennek a műsornak az első felvonása.

A Blikk tudósítása szerint az ügyészség alkut ajánlott fel Árpa Attilának: ha bűnösnek vallja magát és lemond a tárgyalási jogáról, egy év tíz hónap szabadságvesztést kap, amelynek végrehajtását négy évre felfüggesztik. Ezzel az 50 éves híresség biztosan megúszta volna börtönt, de Árpa Attila erre nemet mondott, mert ragaszkodik ahhoz, hogy ártatlan – nem követte el a cselekményt, amivel vádolják. Azzal, hogy a vádlott elutasította ezt az alkut és ártatlannak vallotta magát, véget is ért az első (előkészítő) tárgyalás. A folytatást 2022. október 5-ére ütemezte a bíróság.

Árpa Attila a tárgyalás után nyilatkozott is a Blikknek, többek között a következőket mondta:

„nem vagyok bűnös, továbbra is küzdeni szeretnék azért, hogy bebizonyítsam, a vádban leírtakat nem követtem el. A hét vádpontból már csak eggyel vádolnak, októberben folytatódik az ügy.”

Olvasson még többet Árpa Attiláról, van mit!

Párként viselkedtek, de Árpa Attila és barátnője már hónapokkal ezelőtt szakíthattak

Árpa Attila másfél hónap alatt 7 kilót hízott – íme mi vezetett ehhez

Árpa Attila felháborodott, trágár kirohanásban szidja a magyar egészségügyet

(Kiemelt kép: Árpa Attila Instagramja)