Megszólalt Herczeg Zoltán párja: hamarosan hazatérhet a divattervező

Herczeg Zoltán kedves, Mariann alig akarja elhinni, hogy hamarosan átölelhetik egymást.

2023. április 20., 08:49

Szerző:

Tavaly október óta letartóztatásban van Herczeg Zoltán kábítószer-kereskedelem gyanújával. Fél évvel a letartóztatása után azonban nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan hazamehet az ismert divattervező. Most a párja szólalt meg. 

„Nem szeretnék még sok mindent mondani ezzel kapcsolatban, csak annyit, hogy akkor biztos, ha megtörténik... Korábban is hittem már azt, hogy kiengedik, és nagyon nehéz volt a csalódásból talpra állni, ezért csak akkor hiszem el, hogy Zoli kinn van, ha itt lesz és átölelhetem”

- nyilatkozta Herczeg Zoltán párja, Mariann a Blikknek.

 A lap felkereste a divattervező jogi védőjét, Dr. Arató Györgyöt, aki elmondta, hogy áll jelenleg az ügy: 

„Korábban mi vetettük fel az ügyészségnél, hogy indítványozzák az ügyfelem szabadon bocsátását, ez is közrejátszhatott a mostani döntésben. Ha a bíróság az ügyészség indítványának hatására elrendeli ügyfelem szabadon bocsátását, ezt legkésőbb április 23-ig meg kell tennie. A bíróság döntése után az ügyfelem lakhelyelhagyási tilalommal és nyomkövető eszköz viselésével szabadulhat.  Ha a bíróság 23-ig nem hozza meg a döntését, abban az esetben az ügyfelemet szabadon kellene bocsátania, ám a legvalószínűbb, hogy helybenhagyják az ügyészség indítványát”

- mondta az ügyvéd.

(Kiemelt kép: DFP - Vörös Szilárd)