Zalatnay Sarolta keményen beszólt Tóth Andinak, de egyvalamit el kellett ismernie

Zalatnay Sarolta továbbra is azt szeretné, hogy Tóth Andi játssza őt az életrajzi filmben, de azért van egy-két kommentje.

2023. május 19., 12:27

Szerző:

Zalatnay Sarolta a múlt heti lovasbalesetével kapcsolatban nyilatkozott a TV2 Mokka című műsorában. Az alább megtekinthető videóban a 75 éves énekesnő elmondja hogyan van most: jobban. A bővebb részleteket az oldal alján megtekinthető videó tartalmazza.

Az interjúban szóba kerül továbbá, hogy film készül majd Zalatnay Sarolta életéről. A Cini becenéven ismert énekesnő beszélt már arról, hogy azt szeretné, hogy Tóth Andi játssza majd őt a filmben, és most a következőket mondja 51 évvel fiatalabb kolléganőjéről:

„én őt néztem ki, még nem kaptam rá az áment a filmvilágból, akik velem fognak dolgozni. Picit elbizonytalanítja őket is az, hogy most akkor ...van? ...nincs? Mindenki elismeri, hogy a választásom jó. Ugyanolyan vadóc, mint én voltam, csak én azért egy kicsit szerényebb vadóc voltam. Én nem voltam ilyen nagyon odamondogatós, csak úgy kicsikét, úgy finoman. Meg ő szebb szerintem, mint én voltam. Csak bennem nagyon sok olyan volt, amit majd kinevelnénk, ha tényleg ő lesz: hogy legyen benne több (nem nőiesség, mert az is van benne, hanem több) finomság. Nem kell olyan vadul odaszólni mindig meg mindenkinek.”

Zalatnay Sarolta tehát azt mondja Tóth Andira, hogy még neki is túl vadóc és nincs benne elég finomság, de elismeri, hogy Tóth Andi szebb nála, valamint hozzáteszi, hogy ettől még nem nagyon tud mást elképzelni erre a szerepre – már csak Tóth Andi rendkívüli hangja miatt sem.

Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta Instagramja)