Molnár Anikó megmutatta mellnagyobbítása eredményét és dühösen beszólt: Sok álszent ember, hányingerem van tőlük!

Molnár Anikó attraktív fotóját valaki ószövetségi idézettel bombázta meg.

2023. június 25., 07:27

Szerző:

Molnár Anikó nemrég az elérhető legnagyobb implantátum beültetésével megnagyobbíttatta a mellét, és bár a fizetős, 18+-os OnlyFans oldalán nyilván még többet lehet látni a kebleiből, azért a bárki számára ingyenesen elérhető Instagramon is mutat igencsak attraktív fotókat.

A posztjainak a szövege arra buzdítja követőit, hogy keressék fel a fizetős oldalát is. Minderre valaki többek között a következőkkel reagált:

„hagyj fel az erkölcstelenséggel és a fiatalok megrontásával, amíg nem késő! »Mert az erkölcstelen asszony ajka, mint a méz,szája sima és hívogató, de végül keserűséget okoz, mint az üröm, éles fájdalmat, mint a kétélű kard. Léptei a halál felé vezetnek, lábai a halottak országába vezető úton járnak. Ne kövesd őt, mert nem az élet útján jár, hanem tekervényes utakon, de észre sem veszed...«

Ez nem a teljes komment, az Ószövetségből, a Példabeszédek könyvéből vett idézet ugyanis még sokáig folytatódik. Érdekesség, hogy egy olyan privát profilról érkezett a fenti, Molnár Anikót megintő és egyben talán fenyegető komment, amelynek ugyan csak 40 követője van, de eközött a 40 követő között ott van Mohamed Fatima, a Fekete Vonat énekesnője, valamint Gönczi Gábor, a TV2 hírműsorvezetője.

A bibliai idézetre Molnár Anikó először csak egy „te jó ég!” felkiáltással és unalmában ásító szmájlival reagál, de amikor valaki hozzáteszi, hogy örül, hogy végre valaki figyelmeztette a Való Világ egykori sztárját, viszont közben aggódik is Molnár Anikóért, akkor a médiaszemélyiség a következőket válaszolja a dühtől vöröslő fejű szmájli kíséretében:

„na jól van! Engem nem kell félteni! Nagylány vagyok már! A sok aggódó aggódott volna akkor, amikor a pandémia alatt nem tudtam dolgozni és egy fillérem sem volt. A sok álszent ember, hányingerem van tőlük!”

Az alábbi poszt tartalmazza a fenti párbeszédet, Molnár Anikó egy további kommentben megjegyzi még a kritizálókra, hogy „nagyon szórakoztatóak a maguk primitívségükkel”.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)