Molnár Anikó már néhány nap alatt is egy vagyont keresett az erotikus képeivel

Molnár Anikó vállalkozása már most nagyon sikeres.

2023. február 23., 08:00

Szerző:

Néhány nappal ezelőtt indította el hivatalosan az OnlyFans oldalát Molnár Anikó. Az egykori valóságshow-sztár egyelőre csak 9 db tartalmat osztott meg magáról, de már most hatalmas népszerűségnek örvend, így közel 1 millió forintot keresett vasárnap óta. 

Molnár Anikónak másfél nap alatt lett 168 követője, vagyis legalább 840 ezer forintot keresett. Ez a szám azonban folyamatosan növekszik - számolt be róla a Blikk.

„Valóban nagyon berobbant az egész. Jelenleg két informatikus dolgozik rajta folyamatosan, nem győzik a munkát. Nem tagadom, szép bevételnél járok, de ezekből még nekem ki kell fizetni őket, a fotóst, a ruhákat, illetve az OnlyFans is levesz belőle húsz százalékot”

- nyilatkozta a lapnak a szépségiparban dolgozó híresség.

Molnár Anikó elárulta, hogy férfiaktól és nőktől egyaránt kap ajánlatokat, hogy egy éjszakát szívesen eltöltenének vele. A ValóVilág egykori sztárjának azonban a visszaélésekkel is foglalkoznia kell, a képeit már most elkezdték lopkodni a weboldalról. 

„Ezzel megkárosítanak. Illegálisan lementették a képeimet, majd feltöltötték különböző oldalakra. Az egyik ilyen online felületen már nyolcezer letöltés van. Ennek lesznek következményei. Ügyvédhez fordultam, mert szeretném megállítani és felelősségre vonni azokat, akik ezt teszik”

- mondta Molnár Anikó, akinek egyelőre a sminktetoválás a főállása, de ha nagyon beindul az oldala, lehet ez meg fog változni. 

A 47 éves híresség azt is elmondta, hogy pornográf felvételeket nem vállalna, de az még belefér neki, hogy a zuhany alatt videózza magát, de a simogatás már nem. A tisztességtelen ajánlatokra szintén nemet mond. 

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)