Molnár Anikó most már pénzt akar csinálni szexképeiből: trágár kirohanással indokolta a döntését

Molnár Anikó arról beszélt, hogy elege van, ő is regisztrált az OnlyFansen.

2023. február 17., 10:10

Szerző:

VV Piros mellett még egy volt Való Világ-játékos jelentette be, hogy onlyfansezni kezd: Molnár Anikó. A két realityszereplő eltérő generációkból való, hiszen Molnár Anikó húsz évvel ezelőtt lett országosan ismert a valóságshow révén. Nem sokkal később a Playboynak pózolt erotikus felvételekhez és más hasonló munkái is voltak – ennek alapján sokan ingyenélőként, illetve prostituáltként könyvelték el annak ellenére, hogy Molnár Anikó sminktetoválóként dolgozik hosszú ideje.

A 47 éves médiaszemélyiségnek elege lett abból, hogy megítélik, és úgy döntött, hogy ha már úgyis folyamatosan beszólogatnak neki, akkor pénzt is szeretne látni abból, amit a kommentelők szerint folyamatosan csinál. Múlt heti bejelentéséről most a következőket mondta az RTL Fókusz című műsorának:

„ha ez lehet egy kiegészítő bevétel a civil munkám mellett, akkor miért ne?! Most csúnya dolgot mondok: én húsz éve kerültem be a Való Világ által a köztudatba, és én húsz éve azt kapom folyamatosan a kommentekben meg az emberektől – nyilván a kommentekből tudom ezt leszűrni –, hogy én nem dolgozom, ingyenélő vagyok, kitartott vagyok és az ősi szakmát űzöm. Most így 47 éves lettem, azt mondtam, hogy tulajdonképpen eddig is lekurváztak a semmiért, akkor most is kurvázzanak le a semmiért, de akkor legalább most legyen belőle hasznom.”

Molnár Anikó korábban többször is utalt arra, hogy aggódik anyagi kilátásai miatt, hát most az OnlyFans segítségével próbál pénzügyileg biztonságosabb helyzetbe kerülni. Ez egy olyan közösségi oldal, ahol nincsenek megkötések a 18+-os tartalmakra, így a felhasználók zöme erotikus-pornográf tartalmakat publikál magáról. A kontentet azonban nem ingyen kínálják: a követőknek fizetniük kell azért, hogy rajongásuk tárgyát újabb és újabb felvételeken láthassák meztelenül.

Alább nézheti vissza a Fókusz riportját.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)