Molnár Anikó fizetős szexoldalra regisztrált: kiderült, hogy miért

Molnár Anikó meztelen fotókat fog feltölteni magáról. 

2023. február 8., 08:08

Szerző:

Molnár Anikó egy új pénzkereseti lehetőséget talált! A ValóVilág egykori sztárja úgy döntött, hogy regisztrál az OnlyFans oldalra, ahol magáról fog felölteni intim fotókat, amiket a felhasználók megtekinthetnek abban az esetben, ha előfizetnek. 

Molnár Anikó fejében azért született meg a döntés, mert már korábban az Instagram-oldalára is töltött fel képeket, amelyek alá rengeteg lájk és komment érkezett. Az OnlyFans egy olyan szolgáltatást nyújt, ahol a férfiak a szemükkel csodálhatják a nőket, de fizikai érintkezés nem történik. 

„Elképesztő, hogy milyen mennyiségű és tartalmú kommentek érkeztek. Tömegével jöttek az üzenetek, van aki csak beszélgetni szeretne velem, volt aki vacsorázni vitt volna, mások pedig közelebbről is megismertek volna, ha finom akarok maradni”

- mondta a Borsnak Molnár Anikó.

A ma már szépségiparban tevékenykedő ekkori valóságshow-sztár elárulta, hogy már regisztrált a platformra, valamint elfogadták a jelentkezését, de egyelőre még nem töltött fel tartalmakat, ugyanis a további működtetéshez egy szakember segítségét fogja kérni.

„Hamarosan új vizekre evezek. Kedvem van hozzá, meg szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test”

- mondta Molnár Anikó.

(Molnár Anikó Instagramja)