Molnár Anikó nem kér a kompromisszumokból: Inkább árulnám a testem

Molnár Anikó meglepő hasonlatot használt azzal kapcsolatban, hogy nem akar mindenáron kapcsolatot.

2022. november 3., 14:53

Szerző:

Molnár Anikóval készített interjút a Story magazin, és a beszélgetés a legfrissebb, mai lapszámban jelent meg.

Az egykori realityszereplő azt mondja, nincsenek már illúziói a mai kor párkapcsolataival kapcsolatban. Úgy érzi, a férfiak és a nők egyaránt a másik pénztárcáját nézik párválasztáskor:

„a nemek közötti tisztelet egyszerűen elveszett. Érzelmi trógerség van.”

Molnár Anikó figyelmeztet a hirtelen fellángolásokra is. Manapság elég sok példát látunk a következőre:

„amikor egy friss kapcsolatban valaki azonnal azt kiabálja, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, ott van a legnagyobb baj. Ezek csak hirtelen fellángolások, és a tüzet életben tartani baromi nagy meló! Hiszek a szerelemben, de ma már inkább mégis a csodában.”

Az egykori Nagy Ő most 47 éves, és azt mondja, nem kér már a kompromisszumokból, nem akar mindenáron párkapcsolatot.  Molnár Anikó idén már végigcsinált egy szakítást, úgyhogy nyilván ez a tapasztalat is benne van az alábbiakban:

„ha valami működik, az az első másodperctől kezdve megy, kompromisszumok nélkül. Csak azért nem kell senki, hogy legyen mellettem valaki. Ebből elegem van! Akkor inkább végigküzdöm magam az életen egyedül. Így is a terhek, tapasztalatom szerint, jórészt az én vállamon vannak. Úgy állok helyt nőként, hogy nem árulom a testemet. Igaz, azt sem ítélem el! Ha arról lenne szó, hogy nem tudok enni adni a kutyáimnak, és fenntartani az otthonom, inkább belemennék ebbe, mint egy hazug, szemét, számító kapcsolatba.”

 

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)