Molnár Anikó arra tért haza a mellműtétje után, hogy „irtózatos szag” van a házban: íme az oka

Molnár Anikó először posztolt a műtét után: a háza körül is el kellett látnia egy halasztást nem tűrő esetet.

2023. június 6., 11:18

Szerző:

Molnár Anikó először posztolt az Instagramon azóta, hogy a hírek szerint rekordméretűre megnagyobbíttatta a mellét. Az országban elérhető legnagyobb implantátumot tették be neki a múlt héten, amelynek az űrtartalma 650 köbcenti.

Az egykori villalakó és Nagy Ő egyelőre még nem igazán mutatja meg a műtét eredményét, ezt minden bizonnyal a fizetős oldalának követői láthatják majd először, méghozzá a bejelentés szerint pénteken.

Molnár Anikó ugyanis a következőt írja az alábbi posztban:

„végre itt a jóidő, lehet kicsit lengébben is cabriózni.”

Ehhez címkében teszi hozzá a modell-médiaszemélyiség, hogy #várdapénteket, ebből következik az, hogy minden bizonnyal három nap múlva jelennek majd meg az első fotók az új melleiről. #Nagydurranás lesz, teszi hozzá Molnár Anikó.

Mindeközben automatikusan eltűnő Instasztoriban arról számol be Molnár Anikó, hogy „a háza szellőzőnyílásában lakik egy csokor kiscica”. A macskacsalád jelentős gondot okozott, ugyanis:

„nem juthatsz hozzá máshogy az irtózatos szagot árasztó forráshoz, mint hogy szétbontod a fél kecót, merthogy a kiccsalád oda végezte el a kis- és nagydolgát is, saccperkábé 2 hónapon keresztül...”

Az állatkedvelő médiaszemélyiség végül a fejére szerelt lámpa segítségével takarította ki a macskapiszkot.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)