Molnár Anikótól megkérdezték, mi az, ami a legnagyobb örömet okoz neki, meghökkentő választ adott

Molnár Anikó elmondta, mi okozza neki a legnagyobb örömet abban, hogy az OnlyFansen pénzért vetkőzik.

2023. április 21., 07:58

Szerző:

Molnár Anikó rengeteget szerepelt a médiában az elmúlt hónapokban annak kapcsán, hogy úgy döntött, regisztrál az OnlyFans című oldalra. Itt 18+-os tartalmakat lehet megosztani, de úgy, hogy a követőknek fizetnie kell azért, hogy a képeket-videókat megnézhesse.

Nos, az egykori realityszereplő a következőket nyilatkozta a Bors című lapnak abban a témában, hogy miért döntött a fizetős vetkőzés mellett:

„nagyon komoly lelki háttere van a döntésemnek. Az édesanyámmal kettesben élek. Ő a családom, a mindenem, egyedül ő van nekem. Mindent mi intézünk, mi fizetünk. Az édesanyám 75 éves, bár szerencsére még jól van, az idős korral járó nehézségeket nem lehet elkerülni. Jöjjön el minél később az idő, de el fog jönni, amikor gyógyszerekre, esetleg kezelésekre lesz szüksége. Az anyukám becsülettel felnevelt minket, most úgy érzem, itt az idő, hogy valamit visszaadjak neki. Szerencsém van, hogy 47 évesen olyan fizikai állapotban vagyok, hogy bátran megmutathatom magam. Igen, pénzért.”

Ezzel összhangban van a válasza arra a kérdésre is, hogy mi okozza neki a legnagyobb örömet a vetkőzésben:

„a minap az Instagramon indítottam egy kérdés-felelet játékot, ahol az egyik követőm megkérdezte, hogy mi az ami a legnagyobb örömet okozza nekem ebben. Én azt válaszoltam, hogy a bankszámlám. Erre már jött is egy alak, aki azt mondta, hogy szégyelljem magam, amiért arra buzdítom a nőket, hogy ők is ilyet csináljanak… Hát most erre mit lehet mondani? Én ugyan nem buzdítok senkit semmire! Nem hencegek a bevételemmel sem, megkérdezték a véleményem és elmondtam, hogy a pénznek örülök a leginkább. Mi másnak örülnék, azért csinálom.”

Molnár Anikó az OnlyFans mellett az Instagramon is rendszeresen bejelentkezik, itt ingyenesen lehet követni életének nem 18+-os eseményeit.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)