Megdöbbentő, melyik énekesnő állt ki most Tóth Gabi mellett

Tóth Gabi elnyerte kolléganője szimpátiáját eheti videós kirohanásaival.

2023. április 30., 06:07

Szerző:

Nagy megdöbbenést keltett a héten, hogy Tóth Gabi a TikTokra posztolt két videót, amin fájdalmas kirohanását rögzítette. Videójának a lényege, hogy „konkrétan hánynia kell” azoktól az emberektől, akik a háta mögött rosszakat mondanak-írnak róla, de szemtől szemben nyájasak. Arról szintén beszél, hogy ő 16 éves korától kezdve dolgozik a médiában, és három ember megélhetését kellett annak idején tiniként előteremtenie – a videóból mintha az következne, hogy Tóth Gabi azért nem érzi jogosnak a mostani kritikákat, mert ő 15 évvel ezelőtt sokat dolgozott. Ide kattintva tudja az egészet megtekinteni korábbi cikkünkben.

Nos, Tóth Gabi szóban forgó videóit most Mohamed Fatima posztolta újra. A Fekete vonat énekesnője a következőképpen méltatja Tóth Gabit, illetve a TikTokra kitett kirohanását:

„köszönöm, Gabi, hogy te kimondhatod, amit én nem! Szívemből szóltál!”

A posztban elhelyezett címkék arra utalnak, hogy Tóth Gabi kirohanásából Mohamed Fatima elsősorban a kétszínűség elítélésével ért egyet, angolul írja a posztban, hogy szerinte a közösségi média álszent. Hozzáteszi még, hogy #barnabőrömezénvagyok.

Íme az első poszt...

...és íme a második, amelyik ugyanazt a feliratot tartalmazza, mint az első, de a másik videót Tóth Gabitól.

Mohamed Fatima fenti posztjai már csak azért is meglepőek lehetnek, mert Tóth Gabi nem csinál titkot kormánypárti beállítódottságából, Mohamed Fatima azonban 4 évvel ezelőtt Molnár Áronnal közösen készített erősen kormánykritikus dalt.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi TikTokja)