Videón Tóth Gabi dühös kirohanása: Konkrétan hánynom kell ettől az egész képmutatástól

Tóth Gabi azt mondja, mindenkinek nagy a pofája, úgyhogy neki is az lesz.

2023. április 28., 08:12

Szerző:

Tóth Gabi a változatosság kedvéért most a TikTokon posztolt egy videót, amiben elsősorban azok iránt érzett felháborodását-dühét, akik az interneten beszólnak neki, de élőben, személyesen kedvesek-mosolygósak vele.

A videóját a következőképpen vezeti be:

„ha mindenkinek ilyen nagy a pofája itt is, ott is, gondoltam bejövök én is ilyen nagy pofával.”

Mondanivalójának a lényegét a következő részlet tartalmazza:

„azon gondolkodtam, mennyire beszariak az emberek. Képzeljétek el, mennyire beszariak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni – rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg mindenhova, TikTokba. Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezek az emberek, akikről sokszor látom, hogy miket írogatnak akár rólam is, találkozunk egy médiaeseményen. Azt látnátok, azt a bájvigyorgást, azt a jópofizást: »Gabi, jaj de jól nézel ki, hogy van a kislányod? Minden rendben van veled?« »Hogyne! Persze! Miután szétnyírtatok két évig és folyamatosan hazugságokat és megalázó, lejárató, gúnyos cikkeket hoztatok le rólam, hogy szarrá hiteltelenítsetek, tök jól vagyok, persze, köszi, hogy megkérdezted, nagyon kedves tőled!« Konkrétan hánynom kell ettől az egész képmutatástól, ami itt megy. Konkrétan egymást nyírjuk az interneten emberek, élőben meg beszariak vagytok.”

Tóth Gabi kiemeli, hogy nemcsak az újságírókra és kommentelőkre gondol itt, hanem bizonyos más médiaszemélyiségekre és influenszerekre is. Itt a teljes videó...

...azaz nem a teljes, mert van egy második rész is, amit alább lehet megtekinteni. Ebben Tóth Gabi dühösen beszél arról, hogy amíg más 16 évesek szórakoznak-buliznak, addig ő már akkor is dolgozott a showbusinessben, és ő azon szorongott, hogy a családjának meg tudja-e teremteni a megélhetést egy új városban.

„Be kellett vállalnom olyan műsorokat, meg mennem kellett olyan helyekre, ahova rohadtul nem volt kedvem. Azért, mert kellett a pénz. És miért kellett a pénz? Azért, mert közben másik három embernek a megélhetéséről gondoskodtam 16 évesen”

– fakad ki Tóth Gabi könnyes szemmel a másik videóban.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi TikTokja)