Osváth Zsolt trágár kirohanásban szólt be Tóth Gabinak: a NER-es állami gondozottak ennél ügyesebbek szoktak lenni

Tóth Gabi kislánya kórházba került, és az énekesnő ezzel kapcsolatos kommunikációjáért kemény támadást kapott.

2023. március 28., 07:30

Szerző:

Tóth Gabi vasárnap publikált egy bejegyzést a blogjában, amiben arról volt szó, hogy kislánya olyan súlyos fertőzést kapott, hogy öt napja kórházban van – sőt, az énekesnő maga is megbetegedett.

A fenti poszttal kapcsolatban azonban kemény kritikát fogalmazott meg az ország egyik legismertebb youtubere, a Való Világból és A Konyhafőnök VIP-ból is ismert Osváth Zsolt. A médiaszemélyiség korábban is keményen kritizálta Tóth Gabit, ezúttal két dolgot kifogásol. Egyrészt azt, hogy az énekesnő korábban megfogadta, hogy nem mutatja meg gyermeke arcát a médiában, és ehhez ugyan ezúttal is tartotta magát, de kislánya betegségéről mégiscsak egy #hirdetés címkével ellátott posztban ír, azaz gyermeke betegségét reklámozásra használta fel.

Osváth Zsolt így fogalmaz a 3 éves Hannarózával kapcsolatban:

„én imádom a gyerekeket, és őt is, ez alól ő sem kivétel, még ha az anyukájával nem is értek egyet sok mindenben. De komolyan, hogy lehet így lekicsinyelni, jelentőségétől megfosztani egy ez esetben igen súlyos betegséget (hiszen szövődmények léptek fel) azzal, hogy alávágom, hogy #reklám?! Kevés dologért csodáltam őt annyira, mint amikor azt mondta nekünk, hogy megóvja a gyerekét a nyilvánosságtól, és ezért a pelenkareklám sem éri meg már neki annyira, de akkor még azért arról nem volt szó, hogy a kórházi ágyával fog majd reklámozni.”

Osváth Zsolt ezen kívül amiatt is pellengérre állítja Tóth Gabit, ahogy a múlt héten arról beszélt, hogy szentendrei házukra nagy kölcsönt vettek fel a férjével, Krausz Gáborral. Az énekesnő tavaly nyáron a Rolex-botrány kapcsán hangoztatta, hogy ő egy átlagember anyagi körülményei között él, és most retteg, hogy teljesen eladósodtak a hitel miatt. Az alábbi videóval ezzel kapcsolatban a következők hangoznak el:

„bekönyökölt az ablakon a kurva nagy magyar valóság! Hát ilyen ez! Gabi, az van, hogy ha te ezen aggódsz, akkor te valamit elkúrtál (és hát nem úgy, mint a Feri, mert neki ugye nem kell ám hitel), mert a NER-es állami gondozottak ennél ügyesebbek szoktak lenni.”

Tóth Gabi ezzel kapcsolatos panaszkodását erős szavakkal kritizálja Osváth Zsolt, többek között a következőket hánytorgatva fel:

„azt mondja, hogy lehet, hogy lavórban kell majd fürdeni, mert az ő szakmája ilyen hullámzó. Gabi, bazmeg. Ebben a kormányban alsó hangon van még két ciklus, az nyolc év, segítek. Ha a koleszterin nem győz, akkor nyugi, nem kell lavórban fürdened. Figyelj, egy-két Himnusz, Hej Jancsika, Jancsika, Döbrögi [után] fogtok tudni még medencét is építeni, tehát ettől egy pillanatig ne tartsál. Tudom én, hogy mindenkinek a saját gondja a legnagyobb, de úgy érzem, hogy egy picit túl lett tolva ez az önsajnáltatós vonal.”

A teljes videót ide kattintva lehet megnézni.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)