Krausz Gábor szerint ezért nem lehet mondani, hogy Tóth Gabi a NER kegyeltje lenne

Krausz Gábor felháborodottan válaszol Puzsér Róbert kritikáira, kitérve a Tóth Gabival szemben felhozott vádakra is.

2022. november 10., 12:30

Szerző:

Krausz Gábort sztárséfként és Tóth Gabi férjeként ismeri a nagyközönség. A múlt hónapban ő azt nyilatkozta a nejét kritizálókról, hogy:

„ha magamra vállalnám, és a saját értékrendem szerint járnék el, akkor valószínűleg börtönbe kerülnék, és a gyerekem apa nélkül nőne fel, mert egytől-egyig nekimennék azoknak, akik ezt teszik. Én nyilván kicsit vehemensebb vagyok, és nem átgondoltabb.”

Nem egyedüli esetről van szó, Krausz Gábor ugyanis korábban pedig azt találta nyilatkozni, hogy szerinte „egy jól irányzott tasli” járna azoknak, akik kritizálják a feleségét. Nos, Puzsér Róbertnek is feltűnt ez a tendencia Krausz Gábor nyilatkozataiban, és enyhén szólva nem lelkesedett miatta. Dehát Puzsér Róbert nem is azt szokta nagydobra verni, amikor lelkesedik valamiért, már ha egyáltalán előfordult vele valaha ilyesmi.

Krausz Gábort azonban feldühítették Puzsér Gábor vádjai-kritikái, és ezzel kapcsolatban egy hosszú posztot jelentetett meg a közösségi médiában. Ebben a következőket írja:

„hosszú idő után, türelemmel olvastam demagóg, közhelyes álhíreit velünk kapcsolatban, amivel nem titkolt szándéka, hogy a rajongóit hergelje és figyelmet szerezzen magának, bármi áron. Én nem vagyok a szavak embere, vele ellentétben, hiszen a konyhában jeleskedem, és igaza van abban, hogy egy nemrégen készült interjúban félreérthetően fogalmaztam. Ezúton is elnézést kérek mindenkitől, akit esetleg szándékomon kívül megbántottam, ez soha nem volt célom. Az én értékrendembe semmilyen agresszivitás, erőszak nem fér bele, hacsak nem fenyegetnek halálosan engem vagy a családomat.”

Szóval Krausz Gábor az erőszak minden formáját elítéli – kivéve azt, amelyiket nem.

A sztárséf nemcsak az erőszakmentesség, hanem ki a szólásszabadság mellett is kiáll a posztjában. Ez azért lehet meglepő, mert feleségével együtt egy olyan kormányt támogatnak, amellyel kapcsolatban az egyik első számú nemzetközi kritika, hogy korlátozza a sajtószabadságot:

„szólás- és véleményszabadság van, amit mi maximálisan tiszteletben tartunk, sőt ki is állunk érte, pontosan tudjuk, hogy mindenki nem kedvelhet bennünket, elfogadjuk a szakmai, építő jellegű kritikát.”

Más témára evezve Krausz Gábor a következő szavakkal írja le, milyen életet élnek ők Tóth Gabival:

mióta együtt vagyunk a feleségemmel albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják.

Az az olvasóra van bízva, hogy a fentieket hogyan egyezteti össze azzal a ténnyel, hogy Tóth Gabi rendszeresen egy hétmilliós Rolexet visel a csuklóján, Krausz Gábor pedig áprilisban vett magának egy gigantikus méretű, amerikai luxusautót.

Tóth Gabit sokan azért is szokták támadni, mert általában állami pénzből finanszírozott rendezvényeken és tévéadásokban lép fel, erdélyi turnéjára szintén egy állami cég, a Szerencsejáték Zrt. adta a pénzt. Ezzel kapcsolatban Krausz Gábor gondolatai a következők:

„csendben jegyzem meg, minden nagy fesztivál jórészt állami pénzből vagyis közpénzből valósul meg. Akkor ezek szerint mindenki, aki ott fellép, a NER kegyeltje? A feleségem például 17 éve egyiken sem kapott még lehetőséget.

A kirohanásra Dombóvári István humorista egy rövid kommenttel válaszolt:

„kéne egy jó xanaxos rétes!

Alább találja a teljes posztot.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)