Tóth Gabi 7 milliós Rolexére már Fluor Tomi is beszólt

Fluor Tomi is kiakadt azon, hogy a csendes, hétköznapi életet élő Tóth Gabi luxuskarórát visel.

2022. augusztus 18., 13:31

Szerző:

A Beszéljünk órákról című TikTokon ebben a hónapban korábban Tóth Gabival kapcsolatban jelent meg egy videó. A rövid összeállítás egyre több nézőt vonz most, miután Kajdi Csaba is kiszúrta, az énekesnő pedig elejtett egy olyan nyilatkozatot, amit különösen furcsa olvasni annak tudatában, hogy Tóth Gabi egy ilyen órát hord.

Az egykori megasztáros ugyanis nemrég a bébiszitterek által kért óradíjak kapcsán a következőket írta magáról:

„sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért.”

Nos, a TikTokon beazonosított-elemzett Rolex rendszeresen feltűnik Tóth Gabi csuklóján, az alábbi poszt szerint például erdélyi turnéjára is magával vitte.

Íme, mit mond a tiktokos óraszakértő erről a Rolexről, ami Tóth Gabi szerint, úgy tűnik, a csendes, hétköznapi élet része:

„ez egy Rolex Submariner, méghozzá arany-acél változat feketében. [...] Arra jutottam, hogy a 126-613 LN, vagyis a modern változat. Ennek a listaára 14 600 euró, a piaci ára pedig valamivel 17 000 euró fölött van, ami annyit jelent, hogy megközelíti a hétmillió forintot.”

Nos, Fluor Tomi a Twitteren véleményezte a szituációt a következő gondolattal/poénnal, amiben név szerint ugyan nem említi Tóth Gabit, de egész nyilvánvalóan róla van szó:

„ha tudtam volna, hogy 7 milliós Rolexszel jár a kereszténység, kicsit jobban hittem volna istenben.”

További kapcsolódó adalék, hogy Tóth Gabi éppen a napokban akadt ki azon, hogy őt kritikusai le merik álszentezni.

Frissítés!

Tóth Gabi csütörtök este reagált a botrányra, kattintson ide a válaszáért!

Tóth Gabi botrányt botrányra halmoz

Tóth Gabi lebukott: a sajtósának küldött e-mail egy ismert fideszes politikus címéről pattant vissza

Tóth Gabi bemutatta erdélyi turnéjáról szóló filmjét – íme, melyik állami cég támogatta

Tóth Gabi szerint keresztényüldözés folyik ma Magyarországon

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.