Tóth Gabi lebukott: a sajtósának küldött e-mail egy ismert fideszes politikus címéről pattant vissza

Íme, melyik fideszes politikus címéről jön vissza, hogy kézbesíthetetlen a Tóth Gabi sajtósának küldött levél.

2022. augusztus 11., 07:56

Szerző:

Tóth Gabi idén nyáron Erdélyben tartott egy rövid turnét, majd a turnéról készült egy kb. húsz perces film. Ennek támogatója egy állami cég volt, méghozzá a Szerencsejáték Zrt., amint azt mi is megírtuk a kisfilm premierjekor.

A héten a HVG munkatársa kérdéseket küldött Tóth Gabi hivatalos sajtósának a sajto@tothgabi.hu címre, mivel a lap arról kívánt érdeklődni, hogy pontosan mekkora összeget kapott az énekesnő projektje az állami cégtől. A sajtós elérhetőséget Tóth Gabi hivatalos honlapja tartalmazza.

Ekkor a HVG cikke szerint a következő történt:

„elküldtük a kérdéseinket szerdán, ám néhány órával később csak a levél kézbesíthetetlenségéről szóló hibaüzenet jött vissza. Eszerint a levél a sajto@tothgabi.hu-ról átirányítva a haffner.adrienn@fidesz.hu-ról pattant vissza.”

Haffner Adriennről a közösségi médiában nem sok minden található, a hagyományos lapok azonban írtak már róla korábban, így a neve ismerősen csenghet.

A 24.hu például Borbás Marcsi és Rókusfalvi Pál ügye kapcsán írt róla tavaly májusban azzal, hogy ő a Magyar Turisztikai Ügynökség egyik tanácsadója, busás fizetéssel:

„Haffner Adrienne [...] a mostani táblázat szerint nemcsak az MTÜ legrégebbi tanácsadója, de ő kapja a legtöbb fizetést is, havi bruttó 600 ezer forintot. Haffner 2015 óta dolgozik az ügynökségnek. Nem sok információt találni róla az interneten, de annyi biztos, hogy a HÍR-MÉDIA 2002 Regionális Hírszolgáltató és Tanácsadó Kft. ügyvezetője, e-mail címe pedig a haffner.adrienn@fidesz.hu.”

Tóth Gabival kapcsolatban emlékezetes, hogy az énekesnő tavaly októberben azt találta mondani, hogy neki semmi köze a politikához.

Tóth Gabi és a politika

Tóth Gabi: Már 2012-ben énekeltem a Nemzeti dalt a Kossuth téren Orbán Viktor beszéde előtt

Tóth Gabi szerint keresztényüldözés folyik ma Magyarországon

Íme, a videó: így énekelte Tóth Gabi a Himnuszt a legutóbbi kormányközeli rendezvényen

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)