Tóth Gabi tagadja, hogy bármi köze lenne a politikához

Frissen posztolt kirohanása szerint az énekesnő úgy érzi, továbbra is gyűlöletkampány folyik ellene.

2021. október 29., 13:20

Szerző:

Tóth Gabi péntek délben hosszú kirohanást posztolt az Instagramra azon felindulva, hogy megtudta, egy újságíró róla érdeklődik az ismerőseinél, de anélkül, hogy őt magát megkérdezte volna. Alább teljes egészében elolvasható posztjában arról van szó, hogy úgy érzi, továbbra is gyűlöletkampány folyik vele szemben.

„Képzeljétek, a minap tudtam meg, hogy egy újságíró felőlem érdeklődik az ismerőseimnél...
 Gondoltam, hogy inkább felhívom és megkérdezem, mit szeretne tudni. Mégiscsak rólam van szó, talán én is tudok válaszolni a kérdéseire.
Szóval felhívtam, hogy valódi válaszokkal és információkkal segítsem a munkáját, de erre nem igazán volt vevő, azt éreztem ő már eldöntötte mi a valóság. Rólam és nélkülem. Az, hogy mi az igazság, láthatóan a legkevésbé sem érdekelte. És mindezt lekezelő, sértő módon a tudomásomra is hozta.
Azt érezem, hogy tovább folytatják az ellenem irányuló gyűlöletkampányt és megpróbálnak hitelteleníteni, mindegy milyen módon, és milyen eszközzel, de ez a cél.
Értem én, hogy jövő áprilisban választás lesz, de mi közöm van nekem a politikához? Azok után, amit átéltem az elmúlt néhány hónapban, megfogadtam, hogy nem fogom hagyni magam”

– határozza el Tóth Gabi. A 33 éves énekesnő korábban is beszámolt már arról, hogy mit élt át idén a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson való szerepvállalása idején, amikor az alábbi kép is készült róla. Minden bizonnyal friss posztjában szintén erre periódusra utal, amikor le is betegedett az általa tapasztalt negatív energiahullámtól. Tóth Gabi hangsúlyozza, hogy mindennek semmi köze nem volt a politikához.

A Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként vasárnap esténként a TV2 képernyőjén szereplő énekesnő így folytatja:

„minden erőmmel azon leszek, hogy elmondjam nektek, mindenkinek, hogy milyen aljas eszközökhöz nyúlnak azért, hogy hiteltelenítsék azokat, akik nem értenek egyet az ő nézeteikkel. A személyeskedés, bullying, karaktergyilkolás fogalmak azt hiszem, sajnos már mindenki számára ismerősek lehetnek. Primitív eszközök arra, hogy lejárassanak csak azért, mert más a hitem, az életmódom, más dolgokat képviselek, mint amit szerintük kellene.
 Úgyhogy mielőtt elolvastok egy cikk címet vagy egy posztbejegyzést, mindig gondoljatok arra, hogy mi lehet a valóság egy ilyen anyag mögött és miről szólhat valójában.
Főleg, mert nem csak a mi életünket, de a gyerekeink jövőjét is befolyásolja, hogy mi mennyire vagyunk tudatosak a médiában látottakra. Én legalábbis biztosan szeretném ettől a fajta véleményterrortól és manipulációtól megóvni Hannarózát.”

 Tóth Gabi a fenti gondolatokat egy olyan képpel illusztrálja, amelyen éppen lányát öleli magához. Íme a szóban forgó poszt:

Az énekesnő a héten egy másik hosszabb írást is publikált, ebben a gyerekkorában őt gondozó tanárokról volt szó. Az erről szóló összefoglalónkat ide kattintva olvashatja el.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)