Ilyen volt Tóth Gabi fellépése a pápai mise előtt

Lement a színpadról és megölelt néhány embert.

2021. szeptember 12., 10:21

Szerző:

Pont szombat este került adásba Tóth Gabi egy indulatos kirohanása a Sztárban sztár leszek! című műsorban a TV2-n, de az énekesnő vasárnap reggel kb. háromnegyed tíztől a Hősök terén lépett fel, ahol a Ferenc pápa miséjére váró tömeget szórakoztatta. A 33 éves híresség-médiaszemélyiség azután lépett fel, hogy Pindroch Csaba mesélt el egy történetet az életéről a híveknek. A fellépést a YouTube-on is élőben közvetítették, itt olyan 500 néző kísérte figyelemmel az eseményeket.

 

 

Tóth Gabi az Ó jöjj, Emmánuel című dallal kezdte fellépését, majd több vallásos témájú népdalt énekelt el, illetve az Én szívem című saját dalát is. Fellépése végén lement a színpadról és megölelt 2-3 embert, akik a közönség legelső sorában álltak. Az alábbi képen az énekesnő a fotó jobb oldalán látható.

 

Tóth Gabi a Sugarbird nevű márka által készített ruhát viselt a fellépésen, erről itt írtunk bővebben, Szűz Mária képével díszített medálból és fekete gyöngyökből álló nyaklánca az Aurora Folkglamourtól származik. Ezzel kapcsolatban az énekesnő a következőket írta előzetesen Instagram sztoriban:

„a Pápai Szentmise előtti fellépésemen fog ékesíteni és védelmezni. Nagy szükségem van rá, az elmúlt hetek után meg pláne.”

Tóth Gabi után a Győzelemről énekeljen című dal előadása következett Kovács Ákos hangszerelésében. Tóth Gabi fellépése külön videóban még nem elérhető, de az énekesnő az alábbi interjút adta korábban a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusnak.

Frissítés:

Az alábbi az egyik első videó a fellépésről a YouTube-on, egy két perces részletet tartalmaz.

(Kiemelt kép: Fotó: Merész Márton)