Tóth Gabi hatalmasat veszekedett Majkával, trágár szót használt és elsírta magát

A felindult énekesnő kisípolandó szót használt a Sztárban sztár leszek zsűritagjaként.

2021. szeptember 12., 09:38

Szerző:

Amint azt a beharangozóból is sejteni lehetett, igen drámai jelenetet tartalmazott a Sztárban sztár leszek! című vetélkedő szombat esti adása. A TV2 tehetségkutatójára jelentkezőket a műsor zsűritagjai, vagyis úgynevezett mesterei egymás között osztják el, és az egyik zsűritag, Majka azt hánytorgatta fel kolléganőjének, Tóth Gabinak, hogy túl sok versenyző landol nála. Ezen a beszóláson úgy összevesztek, hogy Tóth Gabi kiment a stúdióból és leállt a forgatás, innentől kezdődik az alább megtekinthető videó. Köllő Babett megy végül utána Tóth Gabinak, akinek visszatértekor Majka tisztázza, hogy nem is az zavarja, hogy Tóth Gabié lett bizonyos számú versenyző, hanem az, hogy az énekesnő beszélgetés közben faképnél hagyta.

„Ne hagyj itt, ne rohanj ki, ne mondd azt, hogy nem akarok veled beszélgetni, mert ez degradáló, és ezt nem szeretem. Én soha nem hagynálak ott egy beszélgetés kellős közepén”

– mondja Majka. Erre Tóth Gabi könnyek között igen felindult választ ad, ami egy trágár szót is tartalmaz, amit az adásból ki kellett sípolni.

„Én meg otthagylak, hogyha azt érzem, hogy belém akarsz beszélni olyat, ami nincs. Ennyi. És ha azt érzem, hogy egyszerűen nem akadsz le erről, akkor nem tudok vele mit csinálni. Most az, hogy a versenyzők hozzám akarnak jönni – mit csináljak? Ha ő úgy érzi, hogy tőlem tud tanulni?! És rohadtul rosszul esik az, hogy bele akartok engem rángatni egy olyan helyzetbe, mintha én egy erőszakos ****a lennék, aki nem enged át versenyzőket másoknak, mert ez nem igaz”

– válaszol Tóth Gabi. Majka erre azt mondja, hogy rég nem a versenyzőkről van szó, de fölösleges folytatni a vitát, mert Tóth Gabi úgysem hallja meg, amit ő mond. Úgyhogy a veszekedés helyett a műsort folytatták. A szombat esti tévéműsor után Tóth Gabi, aki a Sztárban sztár leszek!-ben korábban azt mondta, hogy „szabad melleket minden nőnek!”, vasárnap délelőtt a Ferenc pápa miséjét felvezető koncerten lép fel.

Frissítés!

Idő közben megvolt Tóth Gabi fellépése Ferenc pápa miséje előtt, erről ide kattintva olvashat bővebben képekkel-videóval.

(Kiemelt kép: TV2 / Sztárban sztár leszek)