Íme a ruha, amit Tóth Gabi a pápa miséje előtti fellépésén viselni fog

A fellépőruhát több héten át készítették mezőkövesdi hímzők.

2021. szeptember 9., 14:39

Szerző:

Jelenleg zajlik Budapesten a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, amelynek záróeseménye az lesz, hogy vasárnap délelőtt Ferenc pápa szentmisét mond a Hősök terén. Amint a témában rengeteg cikk született már, a mise előtt egy koncertet tartanak, amelynek egyik fellépője Tóth Gabi lesz. Az énekesnő – Péter Szabó Szilviához hasonlóan – az utóbbi időben a Sugarbird nevű márka magyaros mintákkal díszített ruháit viseli rendszeresen, és a cég bejelentette, hogy a pápa miséjét kísérő koncerthez is ők adják Tóth Gabinak a fellépőruhát.

Alább a Story magazin posztjában lehet megtekinteni a kreációt, ami szépen beillik a Sugarbirdtől, azaz a Czukormadártól korábban látott darabok közé. A közlemény többek között a következőket tartalmazza:

„A 33 éves előadó egy hagyományos és magyar érteket képviselő Czukormadár ruhában lép színpadra, büszkén hirdetve a magyar tradíciókat, a csaknem 120 országban élőben közvetített televíziós adásokon keresztül. A különleges ruhadarabot több héten át készítették a mezőkövesdi hímzők. „Kifejezetten erre az alkalomra terveztük meg Gabi számára ezt a különleges Czukormadár darabot. Nagy hangsúlyt kapott ezúttal a szív motívum, de teljesen új mintákat is használtunk, melyek közül számos kézzel készült, hagyományos módon” – mondta Parrag Andrea, a Sugarbird gyártásvezetője és társtulajdonosa.”

Hasonló mintákkal díszített, de jóval szexisebb fazonú ruhában szerepelt egyébként Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek című műsorban is. A TV2 az alábbi videónak azt a címet adta, hogy „Testi épségüket féltik a Mesterek? - „Tóth Gabit elsőként ölnék meg””.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)