Tóth Gabi elismerte, hogy nem volt korrekt

Lelkiismeret-furdalása volt legutóbbi blogbejegyzése után, úgyhogy írt egy újat.

2021. október 27., 14:27

Szerző:

Tóth Gabi arról írt bő két héttel ezelőtt a Család.hu nevű oldalon vezetett blogjában, hogy a középiskolában hogyan alázta őt egy tanárnője. Erről akkor mi is részletesen beszámoltunk, az összefoglalót itt olvashatja vissza.

A 33 éves énekesnő most új bejegyzést (vagy ahogy ő nevezi, blogot) tett közzé a blogjában, és ebben megint gyermekkorára emlékszik vissza, de most egészen másmilyen felhangokkal – a teljes írás ide kattintva olvasható.

„Tényleg lelkiismeret-furdalásom volt, miután kikerült a blogom legutóbb, mert én is beleestem abba a hibába, amibe oly sokan, történetesen, hogy a jó dolgokat természetesnek vettem, miközben az engem ért sérelmeket megosztottam veletek. Pedig a jó dolgok azért történtek, mert jó emberek is voltak körülöttem/körülöttünk a (a korábban már említett Tamás Lajos bácsin kívül is), csak őket 14 évesen, a középiskolában ismertem meg”

– kezdi újabb visszaemlékezését Tóth Gabi annak érdekében, hogy ezúttal teljesebb képet mutasson kamaszkoráról.

Írásában most két tanárnőt említ, részletezve, hogyan segítették őt tehetsége kibontakoztatásában, valamint újra szóba hozza egy férfitanárát, akit korábbi írásában is említett már őrangyalaként. Két szeretett tanárnője közül az egyikről többek között a következőket írja a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként is ismert énekesnő:

„úgy hallottam, hogy ő is szeretettel gondol ránk, és a mai napig sikeresen működő stúdióban büszkén meséli a tanítványainak, hogy a Tóth lányok milyen szorgalmasak és tehetségesek.”

Tóth Gabi ezen kívül lassan két éves kislányáról, Hannarózáról is ír néhány sort, és ha már korábban a tehetséget említette, vele kapcsolatban is ezt a témát járja körül:

„sokan kérdeztétek, hogy ha már tehetségről beszéltem múlt alkalommal, miben tehetséges az én kis csalogányom. Természetesen mindenben. Na jó, majdnem mindenben. Az, hogy remek a ritmusérzéke, tényleg egyértelmű. Én úgy látom, hogy igazi kis kifinomult művészlélek. A korához képest nagyon fejlett a finommotorikus képessége. Eszméletlenül precíz.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)