Döbbenetes: így alázták meg Tóth Gabit gyerekként

Az énekesnő a blogjában vallott. Meg akarták buktatni énekből.

2021. október 11., 08:39

Szerző:

Tóth Gabi énekesnő a Család.hu című oldalon vezet blogot. Legutóbbi bejegyzésében arról ír, hogy kicsi gyerekkorától fogva mindig szeretett szerepelni, de volt egy tanára az iskolában, aki nem akarta engedni, hogy tehetségét kibontakoztassa. A visszatekintés mellé az alábbi képet posztolta az Instagramra abból az időszakból.

A 32 éves médiaszemélyiség Tapolcán járt iskolába, és élményeiről a következőket írja, azt a tanárnőt, aki rendszeresen megalázta őt, „mumustanárnő” néven emlegetve.

„Többször is kivette a jelentkezési lapomat a többi közül, melyekkel a regionális versenyekre akartam benevezni. Persze mindig volt valami más ürügy, hiszen nyíltan nem vállalta, hogy szerinte rangon aluliak voltunk ahhoz, hogy az iskolát képviseljük egy ilyen megmérettetésen, de valahogy mindig a hozzám hasonló gyerekek voltak az áldozatai. Emlékszem, egyszer azt vágta a fejemhez, hogy én egy musicalslágerrel akartam nevezni a versenyre.  Ő egy vaskalapos, poros felfogású nő volt, számára a musical nem létezett, mint műfaj. Tényleg minden alkalmat megragadott, hogy megalázzon, akár az egész iskola előtt”

– emlékszik vissza Tóth Gabi az őt ért igazságtalanságra. Később említi azt is, hogy pont énekből akarták őt megbuktatni:

„ez a bizonyos tanárnő úgy vélte, hogy engem meg kellene buktatni énekből, és majdnem sikerült is neki, de szerencsére a saját tanárom, amennyire tudott, kiállt értem.”

Az énekesnő felidézi ezen kívül azt is, amikor jóval később újra összehozta őt a véletlen ezzel a bizonyos tanárnővel.

„A sors fintora, hogy amikor évekkel később átvettük a Kitüntetést Tapolca városáért, a „mumustanítónéni” éppen akkor vehette át az 50 éves pedagógusi kitüntetését. Összeszorul a szívem, ha arra gondolok, hány álmot tört össze ez alatt az 50 év alatt, hány kicsi szív szakadt meg miatta a pedagógusi pályája során. Mindenesetre ott, a színpadon illett volna gratulálni egymásnak, de ő nem fogadta a kéznyújtásunkat és elfordult…”

Tóth Gabi nemcsak volt tanárnőjével, hanem Tóth Andi énekesnővel sincs jóban, bár a hétvégén mintha megpróbált volna kibékülni vele élő adásban. A legfrissebb hírekből úgy tűnik, ez nem igazán jött össze, kattintson ide a cikkünkért, amelyben erről részletesebben írunk!

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)