Hiába Tóth Gabi élő adásban tett gesztusa, mégsem békültek ki Tóth Andival

Nagy szavak hangzottak el, de úgy tűnik, a viszályon ez mit sem változtat.

2021. október 11., 08:07

Szerző:

A múlt hétvégén meghívták a Sztárban sztár leszek! zsűrijét a Dancing With The Starsba. Így a TV2 szombat esti műsorával lehetett hirdetni a vasárnap estit, másrészt össze lehetett hozni Tóth Gabit és Tóth Andit, akik között hónapok, sőt évek óta viszály van. Tóth Gabi korábban élesen kritizálta Tóth Andit, aki megírta követőinek, hogy kolléganője milyen régóta támadja őt folyton a háta mögött. Íme a videó szombat esti találkozásukról, amelyről ide kattintva olvasható cikkünkben bővebben is írunk.

„Annyit szeretnék mondani minden tévhittel ellentétben, hogy én nagyon szeretem az Andit. Az egyik legtehetségesebb énekesnőnek és táncosnak tartalak ebben a műsorban, és nagyon-nagyon szeretlek. Nagyon fontos, hogy tudd rólam, hogy soha nem akartam neked semmi rosszat”

– mondta Tóth Gabi élő adásban. Már a fenti jelenetben is beszédes, hogy Tóth Andi erre egy alig hallható köszönetnyilvánításon kívül nem reagál, utóbb szintén Tóth Gabi az, aki odamegy kolléganőjéhez megölelni őt. A Blikk című újság megpróbált ennél többet megtudni Tóth Andi véleményéről, de az énekesnő nem hajlandó Tóth Gabiról nyilatkozni, ami önmagában is arra utal, hogy valószínűleg nem szent a béke kettejük között.

De a lap egy stábtagot is megszólaltatott a körülményekről, aki többek között a következőket árulta el:

„komoly viták voltak közöttük, ami a műsor előtt sem látszott rendeződni. Gabi és Andi öltözője jó messze volt egymástól, így nem is nagyon találkoztak a színfalak mögött, megmaradt a távolságtartás.”

(Kiemelt kép: TV2/Dancing With The Stars)