Kajdi Csaba tisztázta, miért kritizálta Tóth Gabit: Álszent és köpönyegforgató

A Cyla néven is ismert influencer, Kajdi Csaba azt mondja, hogy kóstolgatta Tóth Gabit, úgyhogy most szorul a TV2-nél.

2022. augusztus 18., 08:25

Szerző:

Tóth Gabi idén ősszel visszatér a Sztárban sztár leszek! egyik zsűritagjaként, és amint megírtuk, ezzel kapcsolatban Kajdi Csabának volt egy csípős kommentje:

„Gábriella elmegy egy ilyen világi műsorba?! Remélem, az úr megbocsátja neki!”

De nemcsak mi írtunk Kajdi Csaba kommentjéről, hanem a Blikk című lap is. A Cyla néven becézett médiaszemélyiség Instasztoriban reagál a cikkre:

„azonnal a blikkes rám rúgott kettőt. [...] Ezt írta: »keresztényi kijelentése miatt ment neki Tóth Gabinak«.”

Kajdi Csaba ettől azért került idegállapotba, mert természetesen Tóth Gabit nem keresztényi kijelentései miatt kritizálta. Hanem mert...

„Olyan álszent és annyira köpönyegforgató – aranyanyám, de szeretem! –, hogy a hatalom pénzéből hétmilliós Rolex-órában rongyolunk az elmúlt hét évben. Előtte 15 évig így lebbent a csöcs jobbról balra, most meg édesanya, keresztény, azt se tudjuk, hogy gazsuláljunk a Gábor Áron rézágyújában!”

Kajdi Csaba szerint ellene hergelik az embereket azzal, hogy olyan cikkek születnek róla, mintha ő önmagában keresztény nézetei miatt támadná Tóth Gabit, holott, amint azt fent újra egyértelművé tette, nem ez a helyzet.

A Visage Modellügynökség ügyvezetőjeként dolgozó influencer az Instasztoriban egyébként meg is mutatja az alábbi TikTok-videót, ami szerint Tóth Gabi hétmillió forintos Rolex-órát viselt egy eseményen.

Ennek kapcsán az ember eszébe juthat, hogy Tóth Gabi néhány hete a következőket írta annak kapcsán, hogy drágának találta a bébiszitterek által kért óradíjakat:

„sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek. Hát nagyon nem. A többiek nevében nem tudok beszélni, nekünk nem is célunk. Engem tényleg nem a luxus tesz boldoggá. Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért.”

Ezek szerint a fenti Rolex óra nem tette boldoggá se Tóth Gabit, se Kajdi Csabát.

Kajdi Csaba azt mondja, szorul a TV2-nél, mert másokról is mondott ezt-azt

Kajdi Csaba most Ördög Nórát találta meg: keményen kritizálta a jégkockabotrány miatt

Kajdi Csaba beszólt Shane Tusupnak

Kajdi Csaba durván beszólt Kiss Ramónának

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)