Kajdi Csaba durván beszólt Kiss Ramónának

Cyla Instagramon kritizálta a DWTS műsorvezetőjét.

2021. október 18., 15:42

Szerző:

Kiss Ramóna szombat este ismét egy nem akármilyen ruhakölteményben vezette a Dancing With The Stars élő adását. A műsor stylistja, Holdampf Linda és csapa ezúttal is mindent megtett, hogy a táncosok, zsűritagok és műsorvezetők a legjobb formájukat hozzák, ám ez nem mindenki tetszését nyerte el. Kajdi Csaba „Cyla” Instagram-oldalán kritizálta a Kiss Ramóna által viselt ruhát.

A műsorvezetőnő ezúttal egy nagyon különleges, romantikus stílusú, pasztellszínekben pompázó, virághímzésekkel borított, földig érő, pánt nélküli ruhát viselt, amelynek buggyos ujja az egész karját betakarta. Ramóna rengeteg bókot kapott a műsor során, és természetesen utána is a kommentelőktől, sőt annyira meg volt elégedve a szombati megjelenésével, hogy Instagram-oldalán még egy bejegyzést is megosztott arról, mennyire tetszett így magának.

„Ritkán tetszem magamnak, de most nagyon! Köszönöm Nektek ismét!”

– írta a megosztott kép mellé, majd megjelölte bejegyzésében annak a csapatnak a tagjait, akik a műsor szereplőinek megjelenéséért felelnek. 

Az ország Cylája, vagyis Kajdi Csaba azonban nem tudta magában tartani véleményét, és Kiss Ramóna egy szintén ezen az estén készült képe alatt írta meg kritikáját. 

„Egyre viccesebbek a ruháid! Összevesztetek a Lindával?”

– szólnak Kajdi sorai, amelyekben Holdampf Lindára, a produkció stylistjára céloz.

A kritikára Kiss Ramóna mind ez idáig még nem reagált.

(Kiemelt képek: Kiss Ramóna és Kajdi Csaba Instagram-oldalai)