Kajdi Csaba durván beszólt Tóth Gabinak, hogy nincs érettségije

Tóth Gabi letiltotta Kajdit egy korábbi kommentjéért.

2021. augusztus 25., 12:33

Szerző:

„Beért a hitoktatás”

– ezt kommentelte Kajdi Csaba médiaszemélyiség Tóth Gabinak ahhoz a poszthoz, ahol az énekesnő arról ír, hogy elismerő oklevelet kapott Erdő Péter bíborostól. Tóth Gabi erre letiltotta a Visage modellügynökség ügyvezetőjeként is ismert hírességet, aki erről az Instagramon automatikusan eltűnő sztoriban számolt be, miközben kutyáját, Sándort sétáltatta.

„Nagyon szomorú napra ébredt az öreg Cyla és a kis Sanyika. A katolikus egyház elkötelezett tagja, a liturgiák áldozata, Gabi Tóta énekesnő engem úgy letiltott, anyukám, olyan takába rakott, hogy neked arról elképzelésed sincsen”

– meséli Kajdi Csaba az ő egyéni, csipkelődő stílusában arról, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus nagykövete őt a fenti komment után letiltotta.

A Cyla becenéven is ismert médiaszemélyiség így folytatja:

„Azt írta oda a Gabi, hogy: „köszönöm, hogy részese lehetek ennek a csodának”. Bár az érettségi megvolna ilyen jól, na mindegy...”

A jelenleg első könyvén dolgozó Kajdi több Instasztoriban beszél a témáról, többek között a következőket mondja még az énekesnőről követőinek.

„Egy pillangó fejlődése nem ilyen változatos, mint a Gabié. Festett haj, egymillió-ötszáz tattoo, minden. [...] És pillanatok alatt: először is „édesanya vagyok”. Aztán már keresztény... Nem, először „magyar anya vagyok”, aztán őskeresztény, majd a katolikus liturgiák szóvivője...”

– fejti ki Kajdi Csaba, hogy mit talál visszásnak Tóth Gabi karrierjében.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)