Kajdi Csaba megint keményen beszólt Tóth Gabinak: Remélem, az Úr megbocsátja neki

Kajdi Csaba, azaz Cyla megint keményen kritizálta Tóth Gabit, egy ellentmondásra mutatva rá.

2022. augusztus 17., 08:29

Szerző:

Kajdi Csaba kommentje tűnt fel Pápai Joci Instagramján, és a hozzászólás Tóth Gabiról szól. A Cyla néven is ismert médiaszemélyiség követői és rajongói minden bizonnyal előre tudják már, hogy nem kifejezetten egy ajnározó tartalmú kommentről lesz most szó, hiszen Kajdi Csaba korábban sem rejtette véka alá a véleményét az énekesnőről.

Újraindul ugyanis a TV2-n a Sztárban sztár leszek című utánzós-éneklős tehetségkutató, amelynek zsűrijében Tóth Gabi, Majka, Köllő Babett és Pápai Joci foglalnak helyet. Az utóbbi énekes kitette az Instagramjára a következő adásszezon beharangozó videóját, és ehhez kommentelt egyet Kajdi Csaba, amit a Blikk szúrt ki.

„Gábriella elmegy egy ilyen világi műsorba?! Remélem, az úr megbocsátja neki”

– mutat rá Kajdi Csaba arra, hogy némi ellentmondást vél felfedezni a Tóth Gabi által hangoztatott keresztény eszmék és Tóth Gabi szerepvállalása között. A hozzászólás a leglájkoltabb komment lett Pápai Joci fenti posztjában.

Egyébként Tóth Gabi maga is megosztotta, hogy szeptember 3-án újraindul a Sztárban sztár leszek, de ő csak automatikusan eltűnő Instasztoriba tette ki a beharangozót.

Kajdi Csaba nem Tóth Gabira pikkel, egyenlő elbánásban részesít mindenkit

Kajdi Csaba most Ördög Nórát találta meg: keményen kritizálta a jégkockabotrány miatt

Kajdi Csaba beszólt Shane Tusupnak

Kajdi Csaba durván beszólt Kiss Ramónának

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)