Kajdi Csaba most Ördög Nórát találta meg: keményen kritizálta a jégkockabotrány miatt

Kajdi Csaba szerint Ördög Nóra az alkalmazottaira keni a feladatot, hogy kérjenek pluszpénzt a vásárlótól a jégkockáért.

2022. július 29., 10:56

Szerző:

Kajdi Csaba sajátos stílusban előadott Instasztorijaiban gyakran kritizál más celebeket: ezúttal Ördög Nóra és kisboltja került sorra. A műsorvezetőnő és férje, Nánási Pál ugyanis már több üzletet is nyitott a Balaton mellett, és kiderült, hogy egy társaság számára plusz 200 Ft-ot számoltak fel a jégkockáért a balatonakarattyai boltban, amint erről a Blikk is írt.

Sokan felháborodtak azon, hogy miért kerül többe az innivaló, ha van benne jég, és egyik friss Instasztorijában Kajdi Csaba is reagál erre az úgynevezett jégkockabotrányra, illetve arra, hogy Ördög Nóra azt nyilatkozta, hogy nem volt arról tudomása, hogy az üzletükben külön 200 Ft-ot felszámolnak a jégkockáért:

„»én nem tudtam, hogy 200 forint a jégkocka!« Te, hát az milyen?! Árulja a jégkockát... csóri! [...] Rákeni az alkalmazottra, tyű, aranyos vagy, jól van, tapintatból jeles!”

A jégkockabotrányról szóló, péntek reggeli híreket elnézve Kajdi Csaba szeme megakad az egyik bulvárlap szalagcímén, ami szerint Ördög Nóráékra sokan irigyek.

„Valahogy őket mindig kiutáljátok, bárhova mennek! Már nem tudnak hol nyitni üzletet, érted, mert teneked csak az irigység megy a köbön!”

– utal a Cyla néven is ismert influenszer arra, mennyi bonyodalom volt Ördög Nóráék első üzlete körüli botrányokra.

Péntek estére jégesőt ígér a meteorológia, és Kajdi Csaba ebből is viccet csinál Ördögék kontójára:

„most jön a jégeső, és nem lesz gond, Nóri! Úgy betankoltok, hogy már le tudjátok értékelni a jégkockát akár 50 forintra is!”

Cyla vs Mindenki

Kajdi Csaba beszólt Shane Tusupnak

Kajdi Csaba rendesen kiosztotta Tóth Gabit a választások utáni megjegyzéséért

Kajdi Csaba durván beszólt Kiss Ramónának

(Kiemelt kép: Ördög Nóra Instagramja)