Tóth Gabi tőle szokatlan hangvételű poszttal reagált a rolexbotrányra

Többen is kritizálták Tóth Gabit azért, hogy hétmillió forintos Rolex karórát visel. Most publikálta a válaszát.

2022. augusztus 19., 07:31

Szerző:

Tóth Gabi évek óta nem tűnik el a hírekből, és ezen a héten többek között az a tény vetett hullámokat a sajtóban, hogy a 34 éves énekesnő csuklóján rendszeresen látható egy karóra. Erről az óráról egy szakértő megállapította, hogy egy csaknem 7 milliós Rolexről van szó – miközben Tóth Gabi pont nemrég hangoztatta, hogy őt nem a luxus teszi boldoggá.

Tóth Gabi keresztény hite és a luxuskaróra között is némi ellentmondást vélnek felfedezni többen, például Kajdi Csaba, majd Fluor Tomi is kritizálta az énekesnőt emiatt.

A botrányra Tóth Gabi két Instagram-sztoriban reagált csütörtök este. Az egyiket férjétől, Krausz Gábortól vette át, ide kattintva tekinthető meg 24 órán keresztül. Ezen egy nyilvánvalóan hamisított Rolex látható: egy mikiegeres gyerekkarórára van ráragasztva egy Rolex felirat. A képhez a következő szöveg tartozik, tele szándékos, gyerekes helyesírási hibával:

„Orra eladdo! Eredetti sájci orra mer mán nem köll – tizenhétteze ejuró”.

Hogy az énekesnő és sztárszakács férje ezzel konkrétan mit szeretnének kommunikálni, az nem feltétlenül világos (akkor most hamisítvány a szóban forgó Rolex?), mindenesetre Tóth Gabi második Instasztorija egy fokkal könnyebben értelmezhető. Ez csak szöveget tartalmaz, méghozzá a következőt:

„na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudnak hergelni... jövő héttől nyugi lesz talán. Juhhu! Ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt”.

Amikor Tóth Gabi válaszol

Tóth Gabi reagált az őt ért támadásokra: Engem álszenteznek ezek az emberek

Tóth Gabi: Már 2012-ben énekeltem a Nemzeti dalt a Kossuth téren Orbán Viktor beszéde előtt

Tóth Gabi szerint keresztényüldözés folyik ma Magyarországon

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)