Tóth Gabi reagált az őt ért támadásokra: Engem álszenteznek ezek az emberek

Íme, mit válaszolt Tóth Gabi a gyűlölködőknek.

2022. augusztus 11., 09:56

Szerző:

Szerdán új interjú látott napvilágot Tóth Gabival, amiben az énekesnő politikai nézeteiről is beszélt, említve például, hogy ő már 2012-ben a Fidesz rendezvényén énekelte a Nemzeti dalt. Az énekesnő korábban is beszélt arról, hogy rengeteg támadást kapott, és szerdán egy automatikusan eltűnő Instasztoriban arról írt, hogy a kritizálók egy újabb hulláma találta őt most meg az interjú nyomán a közösségi médiában.

Tóth Gabi az alábbi választ publikálta az őt támadóknak automatikusan eltűnő Instasztoriban. A 34 éves énekesnő általában továbbra is úgy fogalmaz, mintha önmagában azért támadnák őt, mert katolikus:

„bizonyos cikkek után sokan idelátogatnak az oldalamra kommentelni, akik nem követnek és teljesen más értékrenddel élnek.... Nem gondolom, hogy az enyém a jobb, de azt se, hogy kevesebb... Elfogadom mindazokat, akik másban hisznek, mást gondolnak, mást éreznek fontosabbnak... azzal, hogy idejönnek és leírják, hogy én milyen szinten vagyok ilyen meg olyan... meg hogyan adtam el magam. Mégis mit várnak? Mi fog történni? Engem álszenteznek ezek az emberek, miközben teleaggatják toleranciát és elfogadást szimbolizáló keretekkel a fotóikat, majd idejönnek és nyomdafestéket nem tűrő, felsőbbrendűsködő kommenteket írogatnak...”

Az énekesnő így folytatja:

„engem egy picit sem dühít fel, ha valaki másban hisz! Tisztelem minden ember kiállását, erejét, bátorságát akkor is, ha én azzal nem értek egyet! De ezért nem fogom utálni, nem kedvelni, mert más nézeteink vannak... Hiszek valamiben, aki szeretne megérteni nyitottsággal, annak bemegy az üzenet, akik pedig haragudnak a világra, rám is haragudni fognak.. Nem haragszom a világra... rád sem haragszom.. rohadt sok baj van a világban... ne csesztessük egymást csak azért, mert mást gondol és érez...Nem fogok eltűnni, nem fogok csendben maradni, nem fogok félni azért, mert ilyeneket kommentelnek vagy utálói csoportot hoznak létre rólam... Teszem, amit eddig is, és igyekszem adni azoknak, akik befogadják a rezgésemet! Nem akarok mindenkinek megfelelni már! A változást és a bátor változtatást pedig mindig nagy tisztelettel nézem embertársaim életében!”

Tóth Gabi ezek után azt az idézetet posztolta S. G. Tallentyre-től, hogy:

„nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig harcolni fogok azért, hogy mondhasd.”

Ez az állásfoglalás azért lehet meglepő, mert a Tóth Gabi által támogatott kormány jó ideje aki a kormánykritikus sajtó módszeres elhallgattatásának-ellehetetlenítésének politikáját folytatja. 2021-re az a helyzet alakult ki, hogy az Európai Unióban már csak Bulgáriában rosszabb a szabad sajtó helyzete, mint nálunk, úgyhogy ha Tóth Gabi hisz is a fenti idézetben, az általa népszerűsített politikusok biztosan nem.

Médiaszemélyiségek vs az őket kritizálók

G.w.M kifakadt az újabb kritika után: Ezúton is küldöm a csókom az irigy kutyáknak

ByeAlexnek keményen beszólt egy csirkeburgerező

Tóth Andi újabb trágár kirohanása: egyre durvábban támadják új külseje miatt

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)