ByeAlexnek keményen beszólt egy csirkeburgerező

ByeAlex kritizálta csirkeburgerezőt, ahonnan rendelt, hát szépen visszakapta a beszólást.

2022. április 26., 07:27

Szerző:

ByeAlex szócsatába keveredett egy csirkesütő-burgerezővel és elég kemény beszólást kapott közben. A követőit megosztó vitát saját maga kezdte a Facebookon egy olyan posztban, amelyben a Pesti Pipitől rendelt burgert kritizálta:

„amikor nagyritkán rendelsz egy burgert, és a jéghideg italt összezacskózzák vele, hogy azonnal mikrózhasd a fagyos kajádat. #nemlogikus”

Ha már ByeAlex betaggelte a posztban a gyorséttermet, kapott is tőlük választ egy hozzászólás formájában. Ezt írták:

„Kedves Alex, az is elképzelhető, hogy egy munkatársunk a 297edik megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel-lélekkel kiszolgálni. Vagy az is, hogy a futár cég több címet visz ki (ami tőlünk független) és kihűl közben. De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád. És persze elnézést a hibáért. ByeAlex #nemlogikus.”

Az énekes itt nem hagyta annyiban, a következővel folytatta:

„oh én kérek elnézést, hogy szóvá mertem tenni (szerintem viccesen amúgy). Az ételt nem minősítettem. Nem szerettem volna megbántani vele a kis cégeteket. Tudjátok, azért nem csinálok magamnak hamburgert, mert bízom abban, hogy azok, akik azt hirdetik, hogy ehhez értenek, azok értenek is hozzá. Nem mellékesen nektek nem kell fizetnetek egyetlen dalomért sem. Én fizettem. Nem fog persze földhözvágni, nyugalom! Olyannal viszont tényleg soha nem találkoztam még, hogy panasz után nem egyszerűen csak elnézést kérnek a vendégtől, hanem még nyílt kommentben kérik ki maguknak az egészet. Szerintem ez öngól! Kurva nagy. Hol is van ebben a szívvel-lélekkel? Mert én úgy írok dalokat, még ha nektek nem is tetszik.”

Az étterem erre sem futamodott meg, hanem a következőt válaszolták:

„nem az esetet kérjük ki, mert ha elrontottuk, akkor elrontottuk. Ha szeretnéd, akkor természetesen kárpótolunk, mint minden vevőt, akinél elszúrunk valamit. Másképp nem létezhetnénk. A kritikát viszont több módon lehet fogalmazni, ki így, »ki úgy«. Az esetben ha az étteremnek jelzel közvetlenül – ami rövidebb út lehet mint a saját oldaladra egy #nemlogikus poszt – akkor remélhetőleg a protokoll szerint fognak eljárni, és kárpótolnak, ahogy mindenki mást. Ha pedig öngólt rúgunk azzal, hogy szót emelünk a stílus ellen, akkor nagy örömmel rúgtuk be, holnap is felkel a nap.”

És ezek után ByeAlex még két további kommentben egyértelműsíti, hogy nem akar semmilyen kárpótlást, majd innentől kezdve a kommentelőké a terep, akik közül ki az egyik, ki a másik oldalnak ad igazat.

ByeAlex vs a világ

Eltávolították ByeAlex és barátnője szexi meztelen fotóját: kiakadt az énekes

Gáspár Laci elmondta, miért neheztel a többi mentorra az X-Faktorból

Kiköpték a kakaót: visszaszólt ByeAlexnek az általa kritizált-kiejtett együttes

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)