Kiköpték a kakaót: visszaszólt ByeAlexnek az általa kritizált-kiejtett együttes

ByeAlex azt mondja, nem szólt le senkit, de a The Palace tagjai megsértődtek.

2021. november 24., 14:23

Szerző:

Szombat este négy előadó távozott az X-Faktorból rögtön az első élő adásban. Amint azt a 168 szintén megírta, a műsor után napokkal az egyik mentor, ByeAlex azt írta ki az Instagramra, élete egyik legjobb mondásának tartja azt a mondatot, amivel megindokolta, miért kell kiesnie a The Palace nevű rockzenekarnak. Tekintettel arra, hogy az együttes tagjai tartózkodnak az alkoholfogyasztástól és csak kakaót isznak, a 36 éves zsűritag a következőt mondta:

„én azt gondolom, hogy a rock'n'rollhoz pont nem tej és nem kakaó kell, hanem egy kis vodka.”

A The Palace erre most egy Instagram-sztoriban reagált, méghozzá a következőket:

„sajnos, egy olyan országban, ahol 900.000 alkoholista él, úgy érezzük, fontosabb üzenet az, hogy ital nélkül is lehet jót bulizni. Illetve, hogy ezt a döntést mindenki maga hozhassa meg a brutális társadalmi nyomás nélkül. És ne az legyen a norma, hogy mindenki a sárga földig issza magát.”

A fenti válaszüzenetet egy videó egészíti ki, amelyben az együttes egyik tagja kakaót készít és iszik, ByeAlex véleményét hallva azonban a fiatalember a kamerába prüszköli a kakaót.

Mindezt a mentor nem hagyta szó nélkül, maradva az Instasztoriknál a következő választ publikálta egy szmájlival kiegészítve:

„na, akkor jól megértettétek, amit szerettem volna mondani... Nyálas képmutatás”

ByeAlex ezután a Facebookján is hozzászólt a témához:

„nem leszóltam, hanem egy ilyen hasonlattal élve fogalmaztam meg a kritikámat. Ők megsértődtek. Srácok, ha tudnátok, mit kaptam én, amikor ismert lettem, akkor sírtatok volna. Nem megsértődni kell, hanem táplálkozni abból, amit hallottatok tőlünk. ”

Összehasonlításképpen íme a The Palace egyik videóklipje, a „Zuhanok”...

...és íme ByeAlex vadonatúj száma – a Manuellel közös szerzemény címe „Rossz esték”.

ByeAlexnek egyébként csak idén ősszel ez már a második nyilvános vitája egy általa az X-Faktorból kiejtett előadóval: pár hete egy 2017-es indulóval szólalkozott össze. Ha még nem olvasta, kattintson ide a sztoriért!

(Kiemelt kép: ByeAlex Instagramja)