Rögtön az első élő adásban négyen kiestek az X-Faktorból, íme, kik

A Csobot Adél által mentorált együttesek jártak a legrosszabbul.

2021. november 21., 10:37

Szerző:

Szombat este megvolt az idei X-Faktor-széria első élő adása, és az utóbbi két évben bevált gyakorlat most a 10. szezonban is folytatódott: rögtön 4 előadót ejtettek ki a nagy viták közepette döntőbe jutott 12 előadó közül. Az első élő show különlegessége az volt, hogy négy versenyző, Alee, Paulina, a The Palace és Mardoll saját, új dallal szórakoztatta a közönséget, a többiektől a szokásos feldolgozásokat lehetett hallani.

Az alábbi videó tartalmazza azt a jelenetet, amelyből kiderül, hogy kik estek ki.

Tehát a Beneath My Skin, Tóth Roland és a The Palace számára pedig véget ért az X-Faktor, és szintén távoznia kellett a merész Instagram-posztjairól ismert Imi Plazának. Ez azt jelenti, hogy a három döntős együttesből csak egy maradt, így Csobot Adél már csak a The Harmoniest mentorálja az évad hátralevő részében. Puskás Peti kategóriájából, azaz a lányok közül mindhárom előadó továbbjutott.

A versenyben maradottak közül különös figyelmet kap Catherine Dederick, azaz Mardoll, aki a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Yvonne Dederick lánya. Ő ugyanis megjárt már egy másik RTL-es realityt: benne volt a Survivor legutóbbi évadában. Most Gáspár Laci a mentora, az énekes az alábbi videó szerint jelenleg azon van, hogy kontrollálni tudja a folyton a figyelem középpontjába kívánkozó, saját bevallása szerint őrült, 25 éves énekesnőt.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/X-Faktor)