Meztelen képekkel reklámozta magát az X-Faktor döntőse

Gáspár Laci mentoráltjáról több pucér kép is található a neten, íme a fotók.

2021. november 18., 10:39

Szerző:

A hétvégén kezdődnek az élő show-k az RTL Klubon az idei X-Faktorban. A mentorok által a döntőbe beválogatott énekesekkel kapcsolatban talán a szokásosnál is nagyobb felháborodás lett idén, erről ide kattintva olvashat részletesebben korábbi cikkünkben.

Idén Gáspár Laci segíti a versenyben a 22 évnél idősebb énekeseket, és csapatába a Survivorból érkezett Mardollt, Kocsis Paulinát és Imi Plazát választotta be. Ebben a cikkben közülük az utóbbival fogunk foglalkozni, mivel az énekes Instagramja tartalmaz egy-két provokatív fotót, például az alábbit.

A fenti képpel Imi Plaza egy, a nyáron megjelent, angol nyelvű dalát, a Shampoo-t ajánlja követői figyelmébe. A címkék között ott található az #lgbtqartist tag, azaz Imi Plaza felvállalja, hogy az lmbtq-közösséghez tartozik. Egy másik meztelen képénél magyarázatot is ad azzal kapcsolatban, hogy miért vetkőzik nyilvánosan.

„Segít kifejezni önmagam, hogy a testemet metaforaként használom”

– írja a fenti aktfotóhoz a korábban Kanadában élt énekes. Imi Plaza az X-faktorban többek között a Pet Shop Boys meleghimnuszát, az It's a Sint énekelte.

(Kiemelt kép: RTL Klub / Sajtóklub / X-Faktor)