Tóth Andi újabb trágár kirohanása: egyre durvábban támadják új külseje miatt

Tóth Andi haja és sminkje miatt kész háború alakult ki.

2022. március 24., 09:34

Szerző:

Tóth Andi a múlt héten radikális fazonváltáson ment keresztül. Az énekesnőnek a Kárpáti Rebeka exe, a Nyerő párosból ismert Frohner Ferenc fodrász csinált teljesen új frizurát, hosszú, egyenként befont tincsekkel. Az egykori X-Faktor-győztes új hajával kapcsolatban az Origo nevű internetes oldal azzal a címmel publikált cikket, hogy „Kárpáti Rebeka exe hosszú órákon át dolgozott Tóth Andin”, és az énekesnő ezzel kapcsolatban egy trágár videót osztott meg automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban. A következőket mondja evés közben, és most szólunk harmadszor, hogy nagyon trágár lesz:

„menjetek már a picsába, ez kibaszott undorító. Hogy a faszba lehet ilyet írni, te?”

Az első sajtónyilvános esemény, ahol Tóth Andi új stílusát élőben is sokan láthatták, a szerda esti Glamour-gála volt. Az énekesnő posztolta is a rendezvényen róla készült fotókat utalva arra, hogy külseje A Karib-tenger kalózaiból Jack Sparrow karakterét idézi, a posztban Tóth Andi taggelte is Johnny Deppet.

Hát ha Johnny Depp tényleg megnézte a képeket, csak reménykedni tudunk benne, hogy a világsztár reakciója pozitívabb volt, mint Tóth Andi sok követőjéé. Rengeteg komment kritizálja ugyanis az énekesnő külsejét a fenti posztban.

„Elég kiábrándító. Eddig kezdtelek megkedvelni, azt gondoltam, nő lettél. Le is fogok iratkozni. Botrányos! Szép, igényes nő hogy lehet ennyire ízléstelen. Önmaga leépítője...”

– írja valaki, akinek Tóth Andi válaszkommentben megjegyzi, hogy úgy látja, egyelőre mégsem sikerült leiratkoznia az illetőnek.

„Itt most kb 30 évet öregedtél, nagyon rossz sminkválasztás”

– jegyzi meg valaki más, és neki Tóth Andi sminkese válaszol, amelynek nyomán elég kínos vita alakul ki a smink készítője és annak kritizálói között.

„Az lenne a kérdésem, hogy Andit érdekli, hogy szerinted hogyan kellene kinéznie? Költői volt a kérdés…”

– írja a sminkes. Erre válaszul valaki a következőképpen próbálja feloldani a vitát:

„itt tényleg borzalmasan néz ki, de nem a Te hibád miatt, csupán a kép meg a fények nem a legelőnyösebbek. Ferenc oldalán van kint Andiról egy kép, ahol már az általad készített sminkben látható (gondolom). És ott teljesen szép, semmi extra, szinte már natúr sminket láthatunk.”

Az eszmecserébe egyébként Dér Heni énekesnő is beleszól, ő a következőket fűzi hozzá Tóth Andi új külsejéhez:

„Szerintem meg továbbra is csak azt csináld, ami önazonossá tesz!!! Kellenek az országba tökös csajok is, a dívákkal érdekes, nem találkozom a toplisták élén, pedig a mainstream az övék!! Szal pacsi csajszi! Minél jobban beszólnak, annál állatabb leszel! Ilyen ez a vér!”

Igen, ön most elolvasott egy ennyire hosszú cikket Tóth Andi hajáról és sminkjéről, és ezzel nincsen semmi probléma.

Sőt, a Szórakozás rovatban a következő témákat is megtalálja

Rogán Cecília a Glamour-gálán mutatta meg, mekkora már a hasa

Falusi Mariann elmondta, milyen kötelék van köztük Lang Györgyivel és Kulka Jánossal

G.w.M egyik barátja állítja: Nagy Melanie több száz ezres gyerektartást követel a rappertől

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)