Újabb pár szakított a Nyerő Párosból, íme a friss bejelentés

L.L. Juniorék után a realityben versenyző párok közül még egy szétment. Átok ül az RTL produkcióján?

2021. november 24., 07:14

Szerző:

A nyáron forgatta le az RTL Klub a Nyerő páros című reality legutóbbi évadát nyolc celebpárral. Még adásba sem került a műsor, amikor a forgatásban részt vevő párok közül az egyik bejelentette, hogy szakítottak: amint arról korábban már írtunk, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga azóta is dolgoznak kapcsolatukon. Aztán az ősszel rengeteg nézőt vonzó műsorból kiderült, hogy Szabó-Kulcsár Edina és Csuti házassága szintén nagyon komoly válságba került, de ők átvészelték a hullámvölgyet és együtt maradtak.

Most Kárpáti Rebeka jelentette be az Instagramon, hogy szakítottak az adásban még a párjaként szereplő Frohner Ferenccel. A modell-influenszer-műsorvezető az igen hosszú posztban visszaemlékszik az első randevújukra, amelyben egy számára fontos mondat hangzott el:

„Akkor egy olyan mondat hagyta el a számat, ami azóta belém égett [...]: „Ha nekem az a dolgom veled – a szó nem materiális értelmében –, hogy ma este egy fantasztikusat beszélgessünk, amiben van egy Olyan mondatod, akkor az… Ha az a dolgom veled, hogy szerelmes legyek beléd és rengeteg közös élményünk és tanulásunk legyen egymás mellett, akkor az… Ha az, hogy szüljek neked gyereket és lehozzunk egy életet együtt – de legalább a legnagyobb részét –, akkor az a dolgom Veled. De egy biztos: tudni, pontosabban érezni fogom, ha megtörtént az, aminek meg kellett sorsszerűen abban az adott élethelyzetben.” Mi itt tartunk most.”

Kárpáti Rebeka azonban ezután így folytatja:

„őszintén szerettem volna, ha Te leszel az, akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett.
Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben.
Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy, akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled. Mindent köszönök és a leges-legjobbakat kívánom Neked.
Szeretettel, Becc”

Íme a teljes üzenetet tartalmazó poszt.

Nem sokkal később Frohner Ferenc is kitette a saját posztját a témában. Ebben a következő áll:

„Egy nő, ki mellett a legnagyobbat fejlődtem meg. Megannyi dolgot köszönhetek neked… Kitartottunk egymás mellett és emeltük egymást azért, hogy építhessünk egy közös jövőt. Azonban elcsúsztunk valamin… Ennek ellenére elképesztő, miken mentünk keresztül és mennyi közös élményt adtál nekem. Tisztelettel szeretettel gondolok Rád és Ránk! Köszönöm az elmúlt két évet Bec… Hatalmas érték vagy!”

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc már szét is költöztek.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Nyerő páros)