G.w.M egyik barátja állítja: Nagy Melanie több száz ezres gyerektartást követel a rappertől

Egyre csak fokozódik a feszültség G.w.M és volt párja, Nagy Melanie között. Nem sikerül megegyezniük.

2022. március 24., 07:45

Szerző:

Varga Márk, azaz G.w.M és gyermekei édesanyja, Nagy Melanie képtelenek megegyezni a szakításukat követően: sem a gyermektartással, sem a gyermekek felügyeleti jogával kapcsolatban nincsenek közös nevezőn. A rapper egyik ismerőse most a Blikknek elárulta, hogy az édesapa igen csak bőkezű lenne, de mégsem sikerül dűlőre jutniuk.

„Én úgy hallottam, amikor szakítottak, megállapodtak, hogy Márk fizeti a lakáshitel törlesztőrészletét, a lányuk óvodai költségeit, illetve ezen felül is adna pénzt a két kisgyerek után. Végül Melanie volt az, akinek ez nem felelt meg”

- nyilatkozta G.w.M egyik jó barátja a lapnak.

A zenész barátja azt mondja, hogy Nagy Melanie körülbelül másfél millió forintot követel havonta gyerek- és élettársi tartásdíj jogcímen, ami hatalmas összeg. A Blikk úgy tudja, hogy az édesanya nem ekkora összeget kért, hanem nagyjából a felét annak, amiről G.w.M beszél. A barát hozzátette, hogy a mai világban sokan lépnek le úgy otthonról, hogy semmit sem fizetnek a későbbiekben, de állítása szerint a rapper nem ilyen, sőt G.w.M rendszeresen bevásárol, pelenkát vesz és minden mást is, amire a gyerekeknek szükségük van.

„Szülőként együttérzek Melanie-val, de nem értek vele egyet. Barátként drukkolok, hogy békésen tudják rendezni ezt a helyzetet, hiszen a gyerekek nyugalmára kéne koncentrálniuk”

- mondta a zenészhez közelálló forrás.

„Az, hogy Márk szerelmes, nem jelenti azt, hogy ne lenne megzuhanva. Hiányoznak neki a gyerekei, szeretné őket többször látni. Mindemellett bántja, hogy mai napig nem tudtak konszenzusra jutni. Az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy exe, miután éppen kezdtek csitulni a kedélyek, újra fel-feltűnik a médiában. Igaz, a kapcsolatukról nem beszél túl sokat, de ahhoz éppen elég, hogy ismét felkapja a bulvár, mely nem segíti a köztük lévő kommunikációt”

- tette hozzá G.w.M barátja a Blikknek. 

A lap megkereste Nagy Melanie-t is, aki nem kívánt bővebben nyilatkozni ezekről az állításokról, ha igazak, ha nem. Hozzátette, hogy a magánélete nem tartozik másokra. 

Néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy G.w.M a TV2 Mokka című műsorában azt állította, hogy volt párja olyan irreális összegeket követel tőle, ami még két vezérigazgatótól sem telne ki. Majd nem sokkal később a Blikknek megszólalt egy rapper zenésztársa is, aki azt állította, hogy G.w.M végül nem annyit fizet, mint amiben először megállapodtak: 

„Bár mindketten elfogadták az összeget, úgy tudom, Márk úgy döntött, mégsem ad annyit. Szerinte egy gyermek után 50 ezer forint támogatás elég lenne, ezért összesen 100 ezer forinttal számol.”

Exek harca

G.w.M exe kitálalt: új munka után kell néznie, hogy eltartsa a családját

G.w.M. indulatos kommentben rohant ki az exe, Nagy Melanie ellen

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)